2Temmuz Cumartesi günü öglen saatlerinde Radyoevi (Harbiye) önünde bir taksici beni kornayla sürekli taciz etti. "Ne var?" isareti yaptim. Yanima sokulup camdan el kol hareketleriyle küfürlü ve galiz ifadelerle devam etti. Ben de ona aynen iade ettim elbette. (hiç bir sebep yoktu bunlara. Yolunu filan kapamiyordum! Adam!? manyagin biriydi sanirim)
Bana, yolun sagina çekmemi söyledi. Okey.. çektim! Ama o
....... (Özür dilerim, baska bir tanim bulamadim!) arkadan hizla yaklasip, aci bir frenle tam bacagimin yaninda durup, sonra patinaj çekerek h1zla uzaklasti.
Bu arada bir motorcu arkadas yanima geldi ve ne olup bittigini sordu. "Manyagin teki!" dedim. Taksinin pesine düstü. Ben de arkadan! Bu arada yoldaki diger araclardan bana "Su tarafa gitti abi!" diye yardim etmeye çalisiyorlardi. (Yani baskalari de olayin garabeti ve çirkinliginin farkindaydi.) Fakat adam hizla kacip kaybolmustu. Bence dogrusunu yapti! Elime geçseydi inanin arabanin camindan disari çeker öyle dagitirdim yüzünü.. o kadar kizmistim zira! Yaptigindan çok, kaçmasina! Adam birazcik haysiyet sahibi olur degil mi?
Ben bu gibilerine karsi iyi bir dayanisma kurmamiz için bu konuyu dile getirdim. Bir de, o sirada bir anda yanimda biten ve benimle olaya ortak olan motorcu kardesime tesekkür etmek için. Eger bu sarirlari okuyorsa lütfen benimle temasa geçsin. Kendisini tanimak isterim. Rumelihisarinda oturuyorum. Son toplantiya da sahit olmustum hep ayni çay bahçesinde oturdugum için. (Kale çay bahçesi)
Sevgiler hepinize..
Allah sizleri saldirgan.. korkak ve de
....... dört tekerlekli ama yüreksiz ve kisiliksiz herkesten korusun.
Özür dilerim arkadaslar. 0lk yazida nedense metin çikmamis. Simdi insallah çikar!
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
- Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir.
- Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]