Tabutum 2 Tekerlekli Olsun!!!

motor kullanmaktan sıkılan varmıdır
ve sıkılan insan motor tutkunu mudur?
yağmur soğuk düşme kalkma ne olursa olsun motosikleti seviyormusunuz
motosiklet bir heyacan deneme heves merak olamaz
rüzgarın içinde yol alan insan tutkusuz olamaz
olabilseydi eğer
tek vasiyetim var
gerçekten tabutum 2 tekerlekli olsun
mezar taşımda da
rüzgarın içinde yol aldı
rüzgaralara karıştı
peki siz nasıl bir motosiklet pilotusunuz
meraklı?
hevesli?
heyecanlı?
tutkun???!!!

gayet hevesli sonrasında ise ateşli başlayan motor yaşantım başlamadan denebilecek kadar (5 ay) kısa bir süre de yapatığım kaza ve sonrasında geçirdiğim ameliyatlarla sona erdi derken 3 gün önce tekrar inşallah almayı düşündüğüm cbf 150 ile devam edecek herhalde.

meraklı
hevesli
heyecanlı
tutkun

Benim 4in1 hepsi benim için geçerli.Anlatılmıyor sadece yaşamak gerek

tutkulu hevesli ama daha hevesımı tam manasıyla alamadım .

Rüzgarı yemek özgürlük değildir bence. Wild Hugs filminde de kask takmıyorlardı ve gerekçeleri "yolla aralarında hiçbir şey olsun istememeleri" idi.

Eğer soğuk havada sıradan bir kot pantolonla 30-40 km gidersem dizlerimin yukarısına tuhaf bir ağrı giriyor.

Tamam herşey iyi güzel de özgürlük adına hastalanmak istemem. Ha, bütün ekipmanlarımı giydikten sonra da sürebildiğim kadar sürerim orası ayrı :)

Son düzenleme:
"Amaç bir yere varmak değil fakat yolda olmaktır". Başka bir deyişle sonuç değil süreç önemlidir. Buna kısmen katılıyorum zira örneğin bir futbol maçını izlerken maçın kendisinden, yani süreçten haz duymazsak, ertesi gün spor haberlerinde maç sonuçlarını takip etmemiz yeterli olacaktır. Oysa ki desteklediğimiz takımın yeneceğini ya da yenileceğini bilmeden maçı izliyoruz. Sonunda ne olacağından asla emin olmadan.

Bu anlamda yolda olmak için yolda olmak doğru. Heidegger felsefesinin temel savıdır: felsefe yolda olmaktır.

Kişisel görüşüme gelince...

Tüm şu kulağa hoş gelen yolda olmak, rüzgarlarla kapışmak, özgürlük vb. sözlerine karşın, ben özellikle uzun yolculuklarda eğer bir hedef yoksa aldığım hazzın azaldığını söyleyebilirim.

Örneğin bir iki hafta içinde Artvin'e gideceğim. Sanırım 360km gidiş x 2 720km bir yol olacak. Fakat gittiğim yerde çocukluk arkadaşımı ziyaret edecek ve onda kalacağım bir iki gün. Bu nedenle bir erek, hedef, sonuç, her ne dersek diyelim, işin içine girdiği vakit yolculuk daha çok haz veriyor.

720km yolu öylesine gidip gelseydim pek haz vermezdi bana...

Galiba yaygınca kabul gören motorcu ruhu ya da yaklaşımı bende yok...

Motosiklet Hayatımdaki Tutku,
Benimki Heves Değil, Heves Gelip Geçicidir !
Hayatımdaki Tek Yol Arkadaşım Odur..(Motosiklet)
Benimde Tabutum 2 TEKERLEKLİ OLSUN !!!
Unutmamak Gereken Birşey Varki,
"O BİR HAYAT FELSEFESİDİR":rendeer:

benim için motor araç değil o benim herşeyim herşeyi bırakabilirm onun için aşığım ona her zaman hele bide 600 rr beyaz yeşil 2009 olursa ölmemek için çok mücedele ederim

ona tutkunum,onunlayken neşeli ve mutluyum,ondan ayrılırken tekrar bineceğimi düşünerek heyecanlıyım...

bu arada bir sorum var 3nokta; ibf nin önünde duran intruder senin mi?

hocam ölümle motor tutkunu bağdaştırman yanlışş bence. yada sen hiç ölümle burun buruna gelmemişin.tecrübe konuşuyor

tövbe estağfurullah, dualar edip hayata sıkıca sarılıp sevdiklerimizle en güzel günleri geçirmenin umudu varken

ölümü istemek nedendir

“Ölümü istemek bir cesaret değildir, ama ölümden korkmak ahmaklıktır.”

'Atatürk'

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşey var bea :)

tövbe estağfurullah, dualar edip hayata sıkıca sarılıp sevdiklerimizle en güzel günleri geçirmenin umudu varken

ölümü istemek nedendir

adrenalin,tutku,heyecan,nefes alıp vermek,hayatın güzel dakikalarını geçirmek daha sayarım bu nedenlerle zaten hayata sıkıca sarılıyoruz çoğu insanların yapamadığını yaparak bu ayrıcalık değil farklılık da değil yalnız yaşama biçimi sadece ve sadece ölüm bizim için 240 dan sonra başlar

oumar
evet benim dostum
bu arada motor tutkusuyla ölümü bağdaştırıp ölümü istediğimi anlatmak istemedim
sadece ölünceye dek motordan vazgeçmemekten 3 çocuğumda olsa felaketlerde yaşasam kazalarda ki 2007 temmuzda shadow 750mi perte çıkartacak benide 2 ay hastanede yatıracak bir kaza geçirmeme rağmen motordan ayrılmamak faturayı motorlara çıkarmamak
yoksa hızlı yaşa genç öl felsefesi ahmakların işi bence de
zaten kazadan sonra 4-5 ay binemedim motora ve 2 sene oldu nerdeyse keskin virajlara hala yavaşça giriyorum
o korku silinmedi henüz

Kesinlikle kesinlikle şunu söyleyeyim Motosiklet benim için TUTKU değildir. Araç Hiç değildir.

Motosiklet beinm yaşam biçimimdir. Hayatımdaki olmazsa olmazımdır cebimdeki son parayı bile hep ona harcarım.

O benim herşeyim. Ben motosikeltimi yıkamayı parlatmayı sevmem. İşte bu yüzden kromsuz mat motosikletleri seviyorum. Sahip olduğum tüm motorların benden birşey taşımasını isterim. adaşlarıyla yan yana geldiğinde farklı olsun isterim. bu sebeptendir chopper/bobber severim. Karda da sürdüm yağmurda da. çıktığım yoldan yağmur yağıyor diye geri hiç dönmedim. Motosikletin geri vitesi yoktur. benim de öyle.

Sağlıcakla.

ooof of
nolacak bu motor manyaklığım
şimdide büyük tekerlekli otomatik vites motorlara sardım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar