hani fotolar
unutulmayacak bir gezi olmuş
Hoşgeldiniz
Tekirdağ MT ye de bekleriz.
Ayhan hocam tebrikler :cat:
GV 250'nin ne kadar güzel motosiklet olduğunu göstermiş oldunuz. Ayrıca tanışma fırsatı bulamadığımıza da çok üzüldüm. Hata bende birazda takip edemedim gezinizi kusuruma bakmayın.
Uzun bir rota planlamış ve güzel gezi yapmışsın.Tebrik ederim.
Bu ve benzeri türde gezi yapanların ortak bir noktası var. :bounce:
Özgür ruh yapısına sahip olmalarının yanında, iyi bir gözlemci ve iyi bir
edebiyat ruhuna sahipler. :cat:
Fotolar, alt yazı ve paylaşım için ::thanks:
abi eline koluna sağlık
gidiş için ne kadar benzin yaktın ve ortalama benzin tüketimin ne kadar dı?
Hocam tebrikler gayet güzel hoş bi gezi olmuş darısı başımıza.
Tayvandan Tekirdag okudum ilk basligi yutkunamadim valla.
Geziniz çok güzel olmuş, başarıyla tamamlamanın verdiği mutluluğu tahmin edebiliyorum. Tebrik ederim.
Sahip olduğum marka model motosikletin başarısına da aşırı sevindim.
:cat:
Elinize sağlık , imrenmemek elde değil ...
ayhan abi bende tebrik ederim süper bir yolculuk olmuş benim için senin gezinin en iyi yeri de nevşehir olmuş. doğma büyüme ankaralı olmama rağmen kütüğüm nevşehir'de ve ara ara giderim. ama uzun zamandır kalemizi görememiştim senin sayende gördüm uçhisar kalesiuçhisarlıyım bende.
Kazasız belasız atlattın şükür yolculuğunu
Hocam ne güzel bir gezi olmuş. Zevkle okudum. GV250 hem kalitesiyle hem de bu forumdaki dostlukları ile övgüye değer bence.
Umarım siz emekli olmadan bir Karadeniz ve Güneydoğu gezisi yapabilirim. Kaçırdığım rakıyı Van'da yakalamak umuduyla iyi geceler diliyorum.
Harika bir gezi olmuş Ayhan Hocam. Son birkaç kilometresine eşlik edebildim, şanslıyım!
İnşallah seneye daha kalabalık bir şekilde çıkarız gezilere...
Resimlerimiz de fena çıkmamış![]()
ayhan abi yüreğine,emeğine,eline,koluna,bacağına herşeyine sağlık.çok mükemmel ve bir o kadar da maceralı gezi olmuş.kısmet bu sefer değilmiş ama en yakın zamanda tanışmayı çok istiyorum.
yakın zamanda ben de kısmet olursa antalya-iskenderun yolculuğu planlıyorum.
gv250 yi hala kafalarda çin malımı acaba yada işe yaramaz motor tarzı düşüncelere sahip arkadaşlara tekrar göstermiş olduk.
tekrar teşekkürler,iskenderuna muhakkak beklerim..saygılar..:cat::rendeer: