TaaVan'dan- Teeekirdağ'a 3.000 Km.

abi eline koluna sağlık
gidiş için ne kadar benzin yaktın ve ortalama benzin tüketimin ne kadar dı?

Ayhan hocam tebrikler :cat:

GV 250'nin ne kadar güzel motosiklet olduğunu göstermiş oldunuz. Ayrıca tanışma fırsatı bulamadığımıza da çok üzüldüm. Hata bende birazda takip edemedim gezinizi kusuruma bakmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
unutulmayacak bir gezi olmuş
Hoşgeldiniz
Tekirdağ MT ye de bekleriz.

Hocam;
Sizinle Van'da tanışmak nasip olmadı, inşallah tanışırız, fotoğrafları yayınladım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------

unutulmayacak bir gezi olmuş
Hoşgeldiniz
Tekirdağ MT ye de bekleriz.

Savaş Hocam Merhaba;
Tekirdağ MT'yi de takip ediyordum, ama ne oldu ise silinmiş, önümüzdeki seneden sonra inşallah beni de aranızda görebilirsiniz...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

Ayhan hocam tebrikler :cat:

GV 250'nin ne kadar güzel motosiklet olduğunu göstermiş oldunuz. Ayrıca tanışma fırsatı bulamadığımıza da çok üzüldüm. Hata bende birazda takip edemedim gezinizi kusuruma bakmayın.

Orhan Hocam;
İnşallah seneye görüşmek üzere...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------

Uzun bir rota planlamış ve güzel gezi yapmışsın.Tebrik ederim.

Bu ve benzeri türde gezi yapanların ortak bir noktası var. :bounce:

Özgür ruh yapısına sahip olmalarının yanında, iyi bir gözlemci ve iyi bir

edebiyat ruhuna sahipler. :cat:

Fotolar, alt yazı ve paylaşım için ::thanks:

Şeyh Şamil Hocam;
Şimdi beni bu güzel sözlerle havaya soktun, kesinlikle bir de dönüş yapmalıyım. Saygılar sunuyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------

abi eline koluna sağlık
gidiş için ne kadar benzin yaktın ve ortalama benzin tüketimin ne kadar dı?

Hocam,
Bu yazınızı görmeden fotoğrafları yayınladığımı size ilettim. 250 Km.de bir benzin aldım, ortalama 10 litre benzin aldı. 38-40 Tl. civarında tuttu. Km.de 0,155-0,160 kuruş yaktı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------

Hocam tebrikler gayet güzel hoş bi gezi olmuş darısı başımıza.

İnşallah Bora Hocam; Bir planla başlıyor her şey...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------

Tayvandan Tekirdag okudum ilk basligi yutkunamadim valla.

Hocam Merhaba,
İnşallah bir gün o da olur. Ama ben Van'dan Tekirdağ'a kadar gelebildim, fotoğrafları da yayınladım...

Geziniz çok güzel olmuş, başarıyla tamamlamanın verdiği mutluluğu tahmin edebiliyorum. Tebrik ederim.

Sahip olduğum marka model motosikletin başarısına da aşırı sevindim.
:cat:

ayhan abi bende tebrik ederim süper bir yolculuk olmuş benim için senin gezinin en iyi yeri de nevşehir olmuş. doğma büyüme ankaralı olmama rağmen kütüğüm nevşehir'de ve ara ara giderim. ama uzun zamandır kalemizi görememiştim senin sayende gördüm uçhisar kalesi;) uçhisarlıyım bende.

Kazasız belasız atlattın şükür yolculuğunu

Elinize sağlık , imrenmemek elde değil ...

Beğeniniz mutlu etti, teşekkür ederim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:59 ----------

ayhan abi bende tebrik ederim süper bir yolculuk olmuş benim için senin gezinin en iyi yeri de nevşehir olmuş. doğma büyüme ankaralı olmama rağmen kütüğüm nevşehir'de ve ara ara giderim. ama uzun zamandır kalemizi görememiştim senin sayende gördüm uçhisar kalesi;) uçhisarlıyım bende.

Kazasız belasız atlattın şükür yolculuğunu

Evet Mehmet Hocam;
Kazasız belasız atlattım. Yeni dostlar tanımak güzeldi. Çocukluğum memlekette geçtiği için her zaman özlem duyuyorum. Beğenin için teşekkürler...

Hocam ne güzel bir gezi olmuş. Zevkle okudum. GV250 hem kalitesiyle hem de bu forumdaki dostlukları ile övgüye değer bence.

Umarım siz emekli olmadan bir Karadeniz ve Güneydoğu gezisi yapabilirim. Kaçırdığım rakıyı Van'da yakalamak umuduyla iyi geceler diliyorum.

Harika bir gezi olmuş Ayhan Hocam. Son birkaç kilometresine eşlik edebildim, şanslıyım!
İnşallah seneye daha kalabalık bir şekilde çıkarız gezilere...
Resimlerimiz de fena çıkmamış :)

cok guzel bur gezı olmuş sayın hocam evınızde hayırlı olsun severek seyrettım kameranıza tekerınıze saglık

ayhan abi yüreğine,emeğine,eline,koluna,bacağına herşeyine sağlık.çok mükemmel ve bir o kadar da maceralı gezi olmuş.kısmet bu sefer değilmiş ama en yakın zamanda tanışmayı çok istiyorum.

yakın zamanda ben de kısmet olursa antalya-iskenderun yolculuğu planlıyorum.

gv250 yi hala kafalarda çin malımı acaba yada işe yaramaz motor tarzı düşüncelere sahip arkadaşlara tekrar göstermiş olduk.

tekrar teşekkürler,iskenderuna muhakkak beklerim..saygılar..:cat::rendeer:

Hocam ne güzel bir gezi olmuş. Zevkle okudum. GV250 hem kalitesiyle hem de bu forumdaki dostlukları ile övgüye değer bence.

Umarım siz emekli olmadan bir Karadeniz ve Güneydoğu gezisi yapabilirim. Kaçırdığım rakıyı Van'da yakalamak umuduyla iyi geceler diliyorum.

Hocam;
Bir kaç gündür yoktum, ancak cevap verebildim, kaçırdığın sadece rakı olsaydı keşke....:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

Harika bir gezi olmuş Ayhan Hocam. Son birkaç kilometresine eşlik edebildim, şanslıyım!
İnşallah seneye daha kalabalık bir şekilde çıkarız gezilere...
Resimlerimiz de fena çıkmamış :)

İnşallah Canan Hocam;
Seneyi 4 gözle bekleyeceğim. Kısa gezi de olsa çok keyifliydi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------

ayhan abi yüreğine,emeğine,eline,koluna,bacağına herşeyine sağlık.çok mükemmel ve bir o kadar da maceralı gezi olmuş.kısmet bu sefer değilmiş ama en yakın zamanda tanışmayı çok istiyorum.

yakın zamanda ben de kısmet olursa antalya-iskenderun yolculuğu planlıyorum.

gv250 yi hala kafalarda çin malımı acaba yada işe yaramaz motor tarzı düşüncelere sahip arkadaşlara tekrar göstermiş olduk.

tekrar teşekkürler,iskenderuna muhakkak beklerim..saygılar..:cat::rendeer:

İnşallah İlker Hocam;
En kısa zamanda tanışma fırsatı buluruz. Senin Antalya İskenderun yolculuğuda az bir yol değil. Yazın çekilmez o yol diye tahmin ediyorum. En güzeli bahar ayları..
Hocam Çin malı bile olsa, ağlam olduktan sonra sorun yok. Taş gibi motor. Sanırım uzun süre bineceğim inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar