Syriana ( Bülent ) ve yeni Fazer 'ı.

Yok be metehan ne alakası var :)
Nasıl ama yakıştı dimi ama kardeşine motosikleti :bounce:

yakışmamıı laaa...sana herşey yakışır...:cat:

Bak bu bardağı taşıran son damla olur valla:mrgreen:.Hatun matun dinlemem adiyim:mrgreen:.Aslında tırsmıyoda değilim,gizli gizli yapıcaz bişeyler:cherry:.

abi ne yaparsak bu yaz yapıcaz hadi bakalım...:rendeer:korkmayın bu gader yengelerden ya...hep bulaşık hep bulaşık 365 günün bir günüde senin istediğin olsun...:p

Ö.Z.€.R;940346' Alıntı:
Yolun açık olsun, kazasız belasız binersin umarım. Çok istiyordun sonunda kavuştun, daha doğrusu başardın :cat:

S2' ye benzettim yanılıyormuyum :silent:

çok sağol özerim...istemek başarmanın yarısıdır derler...:wiinkk: sende yolun yarısını geçtin...diğer yarısınıda geçersin allah'ın izniyle...:wiinkk:

ama motor S2 değil özerim eski kasa...:cat:

Allah razı olsun muyatap aldın nihayet...bak herkes yazar döner dolaşır kankana gelirsin...:p:wiinkk:canımız sıkılır akarız Ortaköye...:cherry:artık ben üşenmem söz ...kıçımı kaldırır gelirim valla...:queen:

ver gazı ver gazı...cbf 500 alayım bende...:p

olm bırak patrona ona buna şuna güvenmeyi...sadece kendine güven yeter...dünyaya kaç kere geliceksin sanki...ama CBF500 nexus'dan daha çok yakışır sana inan...:bounce:

kanka ben günde 2 kere kovuluyorum sonra tekrar işimin başına dönüyorum...tuzunuz kuru sizin olm...oh mis...biz piyangoya denk geldik...büyük ikramiye yani bizimki...

yarın yok bende bugün bu dakika bu saniye var...nefes alır gibi...

abi benim çapım cbf500 e yetmez..

Bülent MSN de kapalı bayadır. Engelledinmi la yoksa bizi :p Engeli kaldırda iki çift laf edelim :p

Ö.Z.€.R;940388' Alıntı:
Bülent MSN de kapalı bayadır. Engelledinmi la yoksa bizi :p Engeli kaldırda iki çift laf edelim :p

rahatsız etmeyin kankamı yaa...:po benim kankam...:queen:

hadi iyi geceler ...ben kaçtım...:rendeer:

Ö.Z.€.R;940388' Alıntı:

yok ba kardeşim olurmu ayıpsın siteye cevap yazmaktan msn açmayı unutmuşum...:mrgreen:

oo hadi hayırlı olsun :cherry: erhan bundan sonrada her konuda yardımcı olur sana, erbabı oldu fazerin :cat:

oo hadi hayırlı olsun :cherry: erhan bundan sonrada her konuda yardımcı olur sana, erbabı oldu fazerin :cat:

eyvallah gürkanım sağol iyi dileklerin için teşekkürler...:rendeer: erhan bu kadarla kurtulduğunu sanıyo daha çok kafasını ütüleyecem onun...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle bin..Hayırlı olsun... Güzel makine.........:cat::rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
sendemi Syriana öyleyse yıkıl honda .....

ahada doğru yolu buldu sonunda ...

hondanın en ateşli savunucusunu bir yamahada görecekmiydik...:p

hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol keyifli ve güzel km ler yapmanız dileğimle....

sendemi Syriana öyleyse yıkıl honda .....

ahada doğru yolu buldu sonunda ...

hondanın en ateşli savunucusunu bir yamahada görecekmiydik...:p

hayırlı olsun

ooo barış abi çok sağolasın ama ben zaten ezelden beri Yamaha'cıydım abi ilk motorum YBR125 idi ve 18.000 km yapmıştım onla...:wiinkk: itiraf ediyorum ben Honda'yı sadece basamak olarak kullandım abi..:queen:

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol keyifli ve güzel km ler yapmanız dileğimle....

Hayırlı olsn cok guzel makınaaaa :)

Hayırlı uğulu olsun... Allah kaza bela vermesin...:cat:

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...:rendeer:

Hayırlı olsun arkadaşım,kazasız belasız sürüşler dileğiyle,darısı bizim başımıza.:)

Bülent hayırlı uğurlu olsun... :rendeer:

en sonunda fazer'da karar kıldın :) keyifli sürüşler diliyorum....

Nazar değmesin... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar