SYM ye ne oldu?

Bugün farkettim ki, web sitesindeki model sayısı çok azalmış. Sadece 4 model kalmış. Joymax, Joyride, Fiddle3-200i Symphony ST200i tamamen uçmuş. Acaba güncelleniyor mu yoksa artık bu modeller gelmeyecek mi?

Şu an sym-tr web sitesinde olanlar
Fiddle III 125
Jet 14
Orbit II 50
Cruisym 250 ABS
Wolf SB250

O modeller Euro 3 de kaldılar ve mevzuat gereği satamıyorlar. Bu yüzden Euro 4 olanları getiriyorlar işte. SYM zaten scooter ve maxi scooter piyasasına yöneldiği için başka motoru da kalmadı :)

Bugün farkettim ki, web sitesindeki model sayısı çok azalmış. Sadece 4 model kalmış. Joymax, Joyride, Fiddle3-200i Symphony ST200i tamamen uçmuş. Acaba güncelleniyor mu yoksa artık bu modeller gelmeyecek mi?

Şu an sym-tr web sitesinde olanlar
Fiddle III 125
Jet 14
Orbit II 50
Cruisym 250 ABS
Wolf SB250

Hacı,Wolf 250'nin 2015 son üretim ürünler var bazı bayilerde,sonrası gelmedi.
Symphony 125'de aynı şekilde

2017-2018 aralığında sadece jet14(kombine frenli)ve cruisym mevcut sanırım.

Hee wolf250'yi makyajlayıp E4 uyarlarlarsa fiyatı 17-20k bandında olacaktır.

Hazır konusu açılmışken bende birşeyler yazayım tekrar konu açma ile uğraşmadan,

Malum Euro4 tatavası yüzünden çok kaliteli ve performanslı ürünlerden mahrum kalıyoruz

Benim tarzım cub motor,seviyorum bu meretleri :)

Hadi yamahanın,hondanın bu tarz underbone ürünleri pahalı anladık,ama şu model gelsin be arkadaş...

Ön kafa R25,yandan yamaha exciter upside maşa,6vites,15hp,sıvı soğutma off kaymak,kaymak...

Ahanda burdada detaylar tıkla...

jl16jq.jpg

Son düzenleme:
Şu cub larıda ben sevemiyorum bir türlü. İzmir'de yaşarken Apacican'lar ara gaz vere vere tüm mahallede geziorlardı sabahtan akşama kadar. Yaz gelmesinden nefret eder oluyordum walla.

Hacı,Wolf 250'nin 2015 son üretim ürünler var bazı bayilerde,sonrası gelmedi.
Symphony 125'de aynı şekilde

2017-2018 aralığında sadece jet14(kombine frenli)ve cruisym mevcut sanırım.

Hee wolf250'yi makyajlayıp E4 uyarlarlarsa fiyatı 17-20k bandında olacaktır.

Hazır konusu açılmışken bende birşeyler yazayım tekrar konu açma ile uğraşmadan,

Malum Euro4 tatavası yüzünden çok kaliteli ve performanslı ürünlerden mahrum kalıyoruz

Benim tarzım cub motor,seviyorum bu meretleri :)

Hadi yamahanın,hondanın bu tarz underbone ürünleri pahalı anladık,ama şu model gelsin be arkadaş...

Ön kafa R25,yandan yamaha exciter upside maşa,6vites,15hp,sıvı soğutma off kaymak,kaymak...

Ahanda burdada detaylar tıkla...

http://i64.tinypic.com/jl16jq.jpg

ilginç bi makina. bir deneme şansını hakediyor.

Cup motor yarışları asya yetenek kupasına dahil edildi.Güneydoğu asyalı kardeşlerimiz ordan yürüyecek motogpye.
Cuplar 150cc 30-35 hp arası moto3 slick lastikleri kullanılıyor.

Güneydoğu asya pazarı şu anda dünya motosiklet pazarının hedefi konumunda
bknz. pirelli zahmet edip rosso corsa 2'yi cup motorlara uygun ölçülerde hazırlamış,milyonlarca satabilir çünkü
cup da levend abinin attığı model :)

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
istanbul motor diye bayisi vardı, tamamen berbat bir firmaydı, iki defa sıfır motor almama rağmen, ilgisiz her işleri para olan, ilk zamanlarda gayet iyi olan ustasını da çıkaran abuk sabuk bir firmaydı, işte bu tip bayiler sebebi ile sym kan kaybetti, şimdi kızıltoprakta küçük bir yer var ama ne durumda bilmiyorum.

İstanbul motordan symphony almıştım ama sanırım 2yıl oldu symyi bıraktılar. Peugeot ve solaris bayisi olarak devam ediyorlar servisine hiç gitmedim.
Joymax ın yerine cruisym geldi anladık da joyride abs euro4 değil miydi.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Sadece SYM değil Kymco da aynı durumda. Fuarda SYM standında yetkililerin aşırı bilgisizliğini görünce şimdiki duruma şaşırmıyorum.2015 model wolf 250 yi utanmadan hala fuarda segileyebiliyorlar. SYM de Kymco da hali hazırda kullanıyorum. Fiyatlarına göre gayet güzel scooterler üretiyorlar. Fakat servisleri ve bayileri(İstanbulda bir kaç servis ve bayiyi ayrı tutmak lazım)son derece yetersiz. Ne kadar iyi motosiklet üretirseniz üretin yeterli servis ve yedek parça sağlamazsanız sonuç hüsrandır. Özellikle güzelim Kymco ya çok üzülüyorum. Gerçekten scooterleri çok iyi maalesef distribütörü ola Uğur Mondial bu aralar CFMoto ile rüyalar aleminde Kymco yu unuttu.

Kymco fuarda da yoktu galiba. %20 gümrük vergisi en çok bunları vurdu. Honda yamaha gibi marka güçleri de yok.

Sym'de bazi modeller var sahibinden de 2016 model 0 km.Fiyatlari da tabiki 2 sene eski model oldugundan olsa gerek daha uygun.Bu modeller Euro4 degiller.Fakat satiliyorlar.Aldiktan sonra sıkıntı olur mu acaba trafige tescil ettirirken,bu Euro4 degil falan diye?Bilgisi olan var mi?

Sym nin Türkiye distribitörü motorun tanıtımını yapsa peynir ekmek gibi satılacak bir motor. Piyasa almış başını gitmiş. 7 ay önce 2015 model sıfır sym wolf aldım. Motor kalite kokuyor. Ama gel gelelim servisleri sıkıntılı. Tanıtım yok. Zaten tanıtımını yapsalar bu fiyattan satılmaz. Yakında piyasadan çekilirler gibi geliyor. Sym yurtdışında çok yaygın motordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar