Sym Sym xs125k

Commuter tarzı motorsikletlere yapılan boş harcamaları anlamıyorum.. Egsoza ne ihtiyacı var? O gidonla sürüş kalitesi zayıflamayacak mı? Bu ikisini yaptıracağına dişli zincir seti değiştirip O-ring'e çevirseydi daha mantıklı olmaz mıydı? Hem bu performans ürünlerini takan arkadaş o motoru nasıl kullanmıştır? Takdiri sana kalmış. Zaten 0km'si 2.800 lira civarı plakasıyla falan 3.000 olur herhalde(yanlış da biliyor olabilirim) .

Commuter tarzı motorsikletlere yapılan boş harcamaları anlamıyorum.. Egsoza ne ihtiyacı var? O gidonla sürüş kalitesi zayıflamayacak mı? Bu ikisini yaptıracağına dişli zincir seti değiştirip O-ring'e çevirseydi daha mantıklı olmaz mıydı? Hem bu performans ürünlerini takan arkadaş o motoru nasıl kullanmıştır? Takdiri sana kalmış. Zaten 0km'si 2.800 lira civarı plakasıyla falan 3.000 olur herhalde(yanlış da biliyor olabilirim) .

aslında dediğin doğru zincir setinin değiştirilmesi, lastiklerin değiştirilmesi gibi kullanışı daha verimlileştirilecek masraflar daha mantıklı. ama insan heveste ediyo şimdi :mrgreen: heralde bi yerde görsü hoşuna gitti. ama genelde böyle değişiklikler kötü sonuçlanabiliyo..
aslında benimde aklımda siyah egsozun siyah xs125 te çok güzel durabileceği gibi bir düşüncem var:bounce:

Motordan ne istediğine bağlı :) Eğer hızlı bişiy isteniyorsa biraz daha (azıcık 500 lira daha) konup 3.500 lira gibi bi paraya ikinci el Cbr 125 alınır. Yok az yaksın, şehiriçi mutlu mutlu gezeyim her yere gideyim, topcase'imde olsun diyorsan Sym :) Altımızdaki eşşeğe altın semer vursan yine eşek :) (Yok iyi motordur da.. 125 commuter kadar performans alırsın, fazlasını bekleme, fazlasını beklemek için bişiyde yapma. Yapmaz çünkü)

ya tabi bir commuter dan fazla bir performans beklememek gerektiğini ben de biliyorum :) dediğin gibi motoruyla ne kadar oynarsanoyna commuter yine commuter.
ama yine de bindiğin aletin üzerinde zevkine göre değişiklikler yapmak, uğraşmak vs. zevkli şeyler bunlar. çok abartmamak şartıyla ufak tefek makyajlar güzel oluyor bence. karakter katıyor cihaza

Arkadaşlar reklamını yapmak gibi olmasın ama bu michelin pilot sporty ler motorun yol tutuşunu hakikaten değiştirdi, orjinal lastikleriyle sanki buzun üzerinde gidiyormuşum şimdi fark ettim :) lastikleri mutlaka değiştirin. Bu koruma demiri olayı nasıl olacak ya? Sanayide yaptır dediler, orjinali yok hiçbiryerde. Ustaya gidip buna koruma demiri yap mı diyeyim yoksa cbf 150 için hazır olan koruma demirinden aldırıp eğip büktürüp motora uygun hale mi getirteyim? Öyle olursa bükülme yerlerinden mukavemeti düşer, dayanıksız olur, öbür türlüsünde de ustanın ne kadar kalınlıkta boru kullanacağını bilmiyorum boşa para vermeyim?

Bu sefer fazladan para ister :D yani en iyi çözüm hangisi onu demek istedim yoksa gider titanyumdan yaptırırım para sorun olmasa :D

yok ya o kadar da istemezler.
adszue.jpg

yamulttuğun demirin arasına kırmızı çizgi gibi bir parça demir kaynattır. o kadar

bu arada. kuşadasında bulunamayan motosikleti nihayet getirtiyorlar. perşembe günü kavuşuyorum xs ime. nasıl bir heyecandır bu :D:cat:

Ybr'lere uyan bir koruma demiri aşağı yukarı bizimkilere de uyacaktır.. Benim mecidiyeköyde gittiğim usta bağlantı yerlerine bakıp uygun koruma demirini hemen bulmuştu. Orjinal falan değildi. Ama üzerinde iyi durdu ve iyi yani.. Sonuçta koruma demiri..

Dün Kadıköy MotoTAL dan cbf 150 için olan koruma demirlerinden aldım, cuk oturdu :) Çok da güzel oldu valla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu ön göstergedenn,,Km den gelen zırıltıyı neeettisem kesemedim ya...YBR göstergesi alacam sonunda...

250402_10150203497212462_554012461_7323412_1164492_n.jpg

arkadaşlar motorum geldi. plaka işlemleri sürüyo. bişey itiraf edeyim ben daha kullanmayı bile bilmiyorum ilk sürüşümü bu gece mahallede yaptım. acayip heyecanlı birşeydi. 2 .vitese bile zar zor takabildim.

F54

250402_10150203497212462_554012461_7323412_1164492_n.jpg

arkadaşlar motorum geldi. plaka işlemleri sürüyo. bişey itiraf edeyim ben daha kullanmayı bile bilmiyorum ilk sürüşümü bu gece mahallede yaptım. acayip heyecanlı birşeydi. 2 .vitese bile zar zor takabildim.

hayırlı olsun güle güle kullan...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar