Sym xs125k mı Salcano wolf s mi

Merhaba arkadaşlar ben o kadar araştırmama rağmen sym xs125k mı alsam salcano wolf s mi alsam diye 2 si arasında kaldım ikisede sağlam motor diyorlar

ikisi arasında artıları nedir eksileri nedir bilgilendirirseniz sevinirim..!

ikiside sağlam ama sym biraz fiyat ve kalitede ağır basar gibime geliyo.

Bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın. 2 si de denk motosikletler.

ben wolf s kullanıcısıyım ...salcano 'yu kesinlikle öneririm ...vibrasyon denen bişey yok...

F54

ben sym kullandım gerçekten uzun süreli olmasa da titreşim rahatsız edici fakat çin malı değil kaaliteli sağlam..
salcano titreşimsiz ybr nin yan sanayisi ybr kadar sağlam olmayabilir ama çin malı kadar da adi malzemeden yapılmamış:cat:
karar senin ben olsam sıfır km salcano alırım

sym 3.200 TL plaka ile 3.500 falan tutuyor....o paraya tertemiz ybr alabilirsin...

Yada plaka dahil 3.000 TL ye sıfır salcano wolf alırsn...

Sym xs modelini geç bence....
Paran varsa ybr yoksa wolf.....

ben 78 kg arkadaşım 70 kg rahat çekiyor...rodajımı daha tamamlamadığım için çok zorlamak istemyorm şimdilik ...öyle uzun süreli dik yokuş çıkmayı denemedim ...çeker çekmesne ama sonuçta 125 cc güç olarak çok fazla bi beklentin olmasın...

Her ikisininde 2. eli zayıftır bu iki motosiklette değiştirmeyi kolay kolay düşünmeyerek alınmalı ki kullanıcısını memnun etsin, Salcano nun yedek parça tedariği ve fiyatları daha rahattır ve seçenek olarak ta boldur.

SYM dünyaca tanınır ülkemizde pek tanınmasa da kalitesi hiç fena değildir, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-xs-125-k-80221697/detay

Bu iki model arasında kalsam SYM nin yedek parça tedariği ve fiyatlarını araştırırdım eğer uygunsa ve rahat sağlanabiliyorsa SYM alırdım, değilse Salcano. SYM nin malzeme kalitesi bir tık daha üstündür, fakat çok ciddi farklar yoktur.

Her iki motosiklette doğru bakılıp kullanıldığında kullanıcısını üzmez kanımca.

300 - 500 daha ekleyebilirim diyorsan bu iki seçenekten biri olmasada,

ersin90 arkadaşımızın önerisini değerlendirebilirsin ( YBR ) veya Honda CB 125 E modelini listene alabilirsin. YBR ve CB 125 / 2. el satışında, malzeme kalitesinde, kullanımda, parça tedariği ... ... biçok konuda daha doğru tercihler.

( şahsi fikrim )

bence sana kalmış ikisi de güzel kaliteli motosiklettir ancak şu seçeneklere de bakmanı tavsiye ederim ferdinandd arkadaşında dediği gibi yedek parçalarını araştır sym nin var mı bulunuyormu fiyatları nasıl salcanonun zaten motor kısmı ybr ile aynı olduğu için gidip ybrninkini takabilirsiniz o yönden sıkınıtı yok salcanoda birde sym de titreşim var salcanoya göre kararını bunlara göre ver derim

salcano al sorunsuz bin.e bu demek değil ki sym sorunlu aksine referans olabilecek bi makina ama titreşim de olmasın be arkadaş....

Merhaba arkadaşlar bayadır araştırdıktan sonra temiz 2011 model 3500 km de 2200 tl ye buldum diğer yandan da salcano wolf s burada bizim bi motorcuda peşin 2500 tl kampanya yapmış plaka ile 2800 tl işte siz ne dersiniz şimdi 500 tl fark vermeye değer mi bu arada sym çok temiz..!

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

sym 3.200 TL plaka ile 3.500 falan tutuyor....o paraya tertemiz ybr alabilirsin...

Yada plaka dahil 3.000 TL ye sıfır salcano wolf alırsn...

Sym xs modelini geç bence....
Paran varsa ybr yoksa wolf.....

neden geçeyim sym mi parça yönünden mi dedi yoksa kalite mi

F54

sen titreşimi sıkıntı etmezsen sym al kalite olarak gözün arkada kalmaz 500 tl cebinde kalır o parayla 5000km yol yaparsın belkide daha fazla
yedek parça lazım olmaz kaza yapmadığın sürece

Ben daha sattım sym yi, özelden gel kardeşim anlatayım sana bazı şeyler :)

sen titreşimi sıkıntı etmezsen sym al kalite olarak gözün arkada kalmaz 500 tl cebinde kalır o parayla 5000km yol yaparsın belkide daha fazla
yedek parça lazım olmaz kaza yapmadığın sürece
,

neden sattın kardeşim özelden geldim yazmadın iyi değilmi F54 kardeşimizin yazdığına katılmıyormusun..! sende bayadır takip ediyorum
buradan sym övüyordun şimdi ne oldu..!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence bunlarla hiç vakit harcama aradaki 3ü 5ide arama o klasmanda bir motor alıcaksan cbf150 veya ybr125 al motora bindiğini anlarsın giderken. gidipte boşu boşuna 3-4 milyar veripte masaj aleti alma derim ben..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar