SYM Wolf Sb250ni VS Yamaha Yzf R125

NoM

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sym wolf 250 ve yamaha r125 arasında kaldım.Bütçem 7-7.5 bin arasında.

Görünüşü,gösterişi ve markası açısından yamaha r125 ilgimi çekiyor.
Bir yandan da 250 cc olsun bastınmı biraz gitsin,kalite olarakta iyi olsun diyorum bu seferde SYM wolf aklımı çeliyor.

Yorumlarınızı bekliyorum...

yamahanın sadece şekilden ibret bi motorunu almak istiyosan dicem yok. ama gitsin bakımı ucuz olsun acıkda tatmin etsin diosan sym.

honda cbr 250r da bakmanı isterim. 2. elden de rahat alıp satılabilen bir motosiklet kendisi. Hem basdığında da gider.

NoM

Yorumlarınız için teşekkürler.Honda cbr pek düşünmüyorum.Çünkü abimde ninja 250 var cbr ile aynı tarzdalar ve azda olsa istediğimde biniyorum.Fakat yamahanın tüm 125 lik ve 250 lik racinglerden daha gösterişli olması, sym nin racing değilde naked tarzında olması açısından,bütçemide göz önünde bulundurarak diğer motorları eledim.

Eğer 125 ya da 250 lik deneyimin yeterliyse sadece şeklin keyifli sürüş üzerinde etkili olmayacağını göreceğinden Sym derim.

Yzf alırsanız ilk 1 ay şekil itibari ile çok mutlu olursunuz.

Fakat 1 ay sonra normal gelmeye başlayınca şekli , bu alet neden gitmiyor yahu, dersiniz.

Sym de yakışıklı alet. En azından azıcık basınca mırın kırın etmez.

Ben hiç düşünmezdim açıkçası. Gider ve wolf ü alırdım.

NoM

Arkadaşlar konuyu açmadan wolfa karar vermiştim zaten :) Yinede bir sorayım dedim. Şuan wolf almaya tam karar verdim. Bir motor beğendim almayı düşünüyorum 7 bin liraya anlaştım. Link vermek yasakmı bilmiyorum ama ben vereyim yasaksa yetkililer kaldırabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sym-wolf-250-michelin-lastik-15000km-servis-bakimli-137987893/detay/

Motor bu arkadaşlar. Beni en az 3-4 sene götürür mü? Km si biraz fazla ama başka içime sinen wolf bulamadım.Ayrıca tekerleri 11 bin km boyunca kullanılmış acaba ıslak zeminde felan kayar mı?(tekerler michelin)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar