Sym Wolf SB 250Nİ Test...

abi yol olsunda neresi olursa olsun =) hem okul hem spk sınavlarına çalış hemde 2. bi üni daha okuyorum bide parttime çalışıyorum nefes alamıyorum motora binmeyi özlüyorum =) şu okul bitsin pasaportuda alıyorum bu ay inşallah bi yunanistan selanik bide batuma filan gitme planlarım var ahh durum el verede balkanları ve fransa ve italyayı gezmek istiyorum motorumla :(

inşallah hüseyin..benimde aklımda yakın bi zamanda yunanistan var.. hemde adamların sym gurupları fanları var.. heryer sym orda.. :)

deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler.bu motor top 5 listemde :)
kazasız belasız,tekeriniz düz bassın.ikinci eli varmı piyasada acaba?

deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler.bu motor top 5 listemde :)
kazasız belasız,tekeriniz düz bassın.ikinci eli varmı piyasada acaba?

ben teşekkür ederim beğendiğiniz için..
bizzat 2 arkadaşım ikinci el aldı.. piyasada bulmak mümkün.. sahibinden de olması lazım.. 7,5-8,5 arası gidiyor sanırım

Eveet Inazuma'ya niyet SYM Wolf'a kısmet.
Koray tekrardan hayırlı olsun lastikleri değiştir,mutlu mesut bin,yakışıklı motor maaşallah,koç gibin.
Yasin gelmek istiyordu,Ahmet'i de alın gelin sym baskını yapın Inazumacı abinize. Çaylar şirketten :)

hayırlı olsun,güle güle kullanın...benim motorun neredeyse aynısı olduğundan çok beğendim ;) bu kadar net fotolarını ilk defa gördüm

güle güle kullanın...darısı başımıza...

çok teşekkür ederim, amin allah herkese nasip etsin :)

Eveet Inazuma'ya niyet SYM Wolf'a kısmet.
Koray tekrardan hayırlı olsun lastikleri değiştir,mutlu mesut bin,yakışıklı motor maaşallah,koç gibin.
Yasin gelmek istiyordu,Ahmet'i de alın gelin sym baskını yapın Inazumacı abinize. Çaylar şirketten :)

marka modelin önemi yok, inazumada alsam bi konu patlatırdım wolf te alsam.. koray yine aynı koray.. :)
bizim gönüllerimiz bir serdar abim.... inazuma benim gönlümün çoook derin bi köşesinde.. o konulara hiç girmeyelim..
ama samimiyetime güvenirsen iyi motor aldım.. beni memnun etti be serdar baba..
sana 3 sym ağır gelir ,sonra senin motorun rengi atmasın.. :queen: şaka bi yana aklımdasın abi.. tüm apaçiler toplanıp geliriz allah izin ederse :)

hayırlı olsun,güle güle kullanın...benim motorun neredeyse aynısı olduğundan çok beğendim ;) bu kadar net fotolarını ilk defa gördüm

eyvallah sağolasın..

fikirler göreceli gelebilir hüseyin.. nerde yol yaptığıma gelince; antalya-erzincan-ankara 2 yıl mekik dokudum.. özel işler nedeni ile.. yaz kış..
Şimdi kafamda canlandı.Bende bu fazer li kim demiştim.2010 ve 2012 arası erzincandaydım hocam.Sizi ara sokaklardan birinde yavaş yavaş gezinirken hatırlıyorum.Nerden nereyee :)
Motorunuz da hayırlı olsun.

Şimdi kafamda canlandı.Bende bu fazer li kim demiştim.2010 ve 2012 arası erzincandaydım hocam.Sizi ara sokaklardan birinde yavaş yavaş gezinirken hatırlıyorum.Nerden nereyee :)
Motorunuz da hayırlı olsun.

inanılır gibi değil..erzincan hem küçük hemde motor kültürü zayıf bir memleket benden başka kimsede yoktu demek mümkün :)
teşekkür ederim

soa

Güle güle kullan Koray abi. Maşallah makine de çil çil abim Allah nazardan Kazadan beladan korusun abi. Değirmendereye teker ne zaman dönecek gel bir çayımızı iç.

Güle güle kullan Koray abi. Maşallah makine de çil çil abim Allah nazardan Kazadan beladan korusun abi. Değirmendereye teker ne zaman dönecek gel bir çayımızı iç.

olum motorsuz kaldık 3 ay ne arayan var ne soran...
gelecem gelecem ama pataklamaya gelecm.. :queen:

eyvallah berkayım, darısı başına.. haalar düzelsin yine çoşacağız..

inanılır gibi değil..erzincan hem küçük hemde motor kültürü zayıf bir memleket benden başka kimsede yoktu demek mümkün :)
teşekkür ederim
Kısıtlı bi kitle vardı ancak burnundan kıl aldırmayan motor kültürüne sahip olmadıklarına inandığım büyük motor sahipleri vardı..neyse..
Bende bu gün profilimde yazan motorumu gv 250 yi sattım.Yeni bir motor arayışı içindeyim tabiikide.Sym çok hoş cidden..Deneme şansım olmasını çok isterdim.Deneyimlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin lütfemn.

Kısıtlı bi kitle vardı ancak burnundan kıl aldırmayan motor kültürüne sahip olmadıklarına inandığım büyük motor sahipleri vardı..neyse..
Bende bu gün profilimde yazan motorumu gv 250 yi sattım.Yeni bir motor arayışı içindeyim tabiikide.Sym çok hoş cidden..Deneme şansım olmasını çok isterdim.Deneyimlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin lütfemn.

yıllardır japon kullandım.. küçük bie tesadüf eseri geçen sene gördüm.. aklımın bi köşesine yazıldı.. gel zaman git zaman arştırdım ve bugün aldım.. bana kalırsa parasını hakeden ve kaliteli bir motor.. öyle olmasa ben almazdım.. bence şans verilmeli diye düşünüyorum.. tecrübelerimi aktaracağım

koray, konuyu geç farkettim kusura bakma :rendeer: hayırlı uğurlu olsun. Yanlız bu motoru fatihe sürdürtme. :pl: totosu tavan yapmasın. :queen:

Hayırlı olsun güle güle kullan inş. :rendeer:

eyvallah sağolasın :)

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:45 ----------

koray, konuyu geç farkettim kusura bakma :rendeer: hayırlı uğurlu olsun. Yanlız bu motoru fatihe sürdürtme. :pl: totosu tavan yapmasın. :queen:

nedemek adem.. sağolasın..
aynen fatih çok tehlikeli ,ama sıkıtır peşinde koşuyo bu aralar.. :queen:

fatih bi ara pcx sayıklıyodu. Vitesli motor gibisi varmı yaw? 100 cc olsun, vitesli olsun :cat:

koray kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin cümlemize bende 250 cc geçmek istiyorum verdiğin bilgilerden sonra iyice kafa taktım sym wolf özellik seramik olayı fikrimi iyice deyiştirdi honda cbr 250r sym 250 wolf nı de gidib geliyorum honda ya servis parça yüzünden takıldım bakalım kısmet artık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar