Cem68 Katılım 13 Mar 2013 Mesajlar 53 14 Eki 2013 #41 Kamyonun fireni boşaldı İrfan kim önüne çıkmaya köstek olmaya çalışırsa duramaz artık önünde,yürü ya kulum bahtın açık olsun...:bestmt:
Kamyonun fireni boşaldı İrfan kim önüne çıkmaya köstek olmaya çalışırsa duramaz artık önünde,yürü ya kulum bahtın açık olsun...:bestmt:
piyanist_irf Kocaeli İl Temsilcisi Katılım 29 Mar 2011 Mesajlar 4,134 15 Eki 2013 Konu Yazar #42 Cem68' Alıntı: Kamyonun fireni boşaldı İrfan kim önüne çıkmaya köstek olmaya çalışırsa duramaz artık önünde,yürü ya kulum bahtın açık olsun...:bestmt: Genişletmek için tıkla ... bu yolculukta en büyük madi manevi destekçilerimden birisin cem abi , allah var hakkını yiyemem, hakkını helal eyle kardeşine
Cem68' Alıntı: Kamyonun fireni boşaldı İrfan kim önüne çıkmaya köstek olmaya çalışırsa duramaz artık önünde,yürü ya kulum bahtın açık olsun...:bestmt: Genişletmek için tıkla ... bu yolculukta en büyük madi manevi destekçilerimden birisin cem abi , allah var hakkını yiyemem, hakkını helal eyle kardeşine
Cem68 Katılım 13 Mar 2013 Mesajlar 53 15 Eki 2013 #43 Hakkım var ise helal olsun ama ben birşey yapmadım,asıl sen helal et...:wiinkk:
piyanist_irf Kocaeli İl Temsilcisi Katılım 29 Mar 2011 Mesajlar 4,134 15 Eki 2013 Konu Yazar #44 Cem68' Alıntı: Hakkım var ise helal olsun ama ben birşey yapmadım,asıl sen helal et...:wiinkk: Genişletmek için tıkla ... hayırlı bayramlar cem abi ,helal hoş olsun abi ne demek
Cem68' Alıntı: Hakkım var ise helal olsun ama ben birşey yapmadım,asıl sen helal et...:wiinkk: Genişletmek için tıkla ... hayırlı bayramlar cem abi ,helal hoş olsun abi ne demek