Sym wolf 250 alınır mı?

Cümleten selamun aleyküm.
Pulsar ns200 kullanıcısıyım, yağ yakma eksiltme gibi problemlerim mevcut, bu yüzden uygun fiyata satıp yeni motor almak istiyorum. Pulsarı satıp üzerine bir miktar ekleme yaptığımda yaklaşık olarak 65 bin tl civarı bir bütçem olacak. Sym wolf ve mondial rx3i evo'yu görüntü olarak beğeniyorum ancak işin inceliklerini pek bilmiyorum. Sizce bu motorlar alınır mı? Veya siz ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ediyor, görüşlerinizi bekliyorum.

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
Sym konusunda birşey diyemem ama pulsarınıza belki talip olabilirim hataya yakın sayılabilecek bir yerdeyseniz uygun fiyatlı bakıyorum alıp toplayacak

Sym wolf aslında güzel sorunsuz motor parça fiyatı ve parça bulunabilirligi olarak uzak durulması gereken motor. Rx3 Evo 2016 model sonrası uygun fiyatliysa alınabilir. Ben olsam ns200 yaptırıp devam ederim, ns200 den söylediğin motorlara geciste çok fark olmayacak, heyecan aramaya gerek yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sym Wolf'ü 1,5 sene ve 49.000 km çok memnun bir şekilde kullandım. Facebook'ta yer alan Sym Wolf Türkiye grubunun 5 yöneticisinden biriyim. Birçok parçanın muadil listesi var fakat alacağınız en yeni Wolf'ün de 2015 model yani 8 senelik olduğunu unutmayın. Sormak istediğiniz daha ayrıntılı sorular varsa bilgim ölçüsünde seve seve cevap veririm.

Her iki model için de, halihazırdaki motorunu satıp geçmek için bir artı sebep yok. Belki tek artı sayılabilecek durum evonun sürüş pozisyonu.

Problemleri olduğu için satıyorum motoru, masraf etmemek adına. Yani motoru bunları almak için satmıyorum, satacağım için yeni motor bakıyorum 🙂

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Malesef İstanbul'dayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar