selamlar, şu konu başlığına jet4'ü de dahil etseniz daha iyi olacak bence..
Bu arada ben de 2-3 aylık jet4 kullanıcısıyım, motor inanılmaz rahat ve sorunsuz. 1500 km.ye geldim, en küçük bir sıkıntı görmedim, süspansiyonları çok yumuşak.. Ön teker benim motorda 13 , bunun avantajı ile çukur vs.den geçerken güven veriyor, eminim bu olay symphony'de daha iyidir ama şu bir gerçek 125 lik bir motor ve bu kadar büyük teker daha düşük performans demek... O yüzden jet 4 daha performanslıdır diye düşünüyorum.
ben de max hız olarak 105-110'ları gördüm, ayrıca gerçekten çok seri bir motor. Yakında uzun yol yapmayı düşünüyorum 150 km gidiş ve 150 km dönüş olarak... SYM'in kalitesi anlaşılınca eminim daha çok satılacaktır.
Bir tek merak ettiğim bu symphony'deki ön siperlik, jet4 'e olur mu acaba? veya büyük spor bir siperlik nerden bulabiliriz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
lastikleri michelin le değiştirdim özellikle yolu kavraması ve virajı çok değişti öncekine göre virajları daha stabil dönüyor ve insanı korkutmuyor ayrıca fotoları face e ekledim ama buraya bi türlü yükleyemedim sürekli hata veriyor bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim
photobucket sitesinden yükle. üye ol, direk link veriyor zaten.. ben motorumun resimlerini sym kullanıcıları genel konu başlığına ekledim.