Sym Servis Önerisi

Merhaba, SYM fiddle 3 200i motorumla kaza yaptım. Tamamı grenaj olmakla birlikte Varyatör Kapağı ve Motor Askı Demiri değişecek. Motor 8 binde ve motorun yarı fiyatı teklif çıkardılar. İstanbul içi önerebileceğiniz uygun fiyat verebilecek yer var mı?

Teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben kendim toplardim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, İstanbul Anadolu yakasında Zgaraj (Ataşehir), Altan Motor (Kartal) ya da Avrupa yakasında Motopunto (Güngören)ile bir konuş, görüş derim.

Merhaba, SYM fiddle 3 200i motorumla kaza yaptım. Tamamı grenaj olmakla birlikte Varyatör Kapağı ve Motor Askı Demiri değişecek. Motor 8 binde ve motorun yarı fiyatı teklif çıkardılar. İstanbul içi önerebileceğiniz uygun fiyat verebilecek yer var mı?

Teşekkürler

çok geçmiş olsun Allah beterınden saklasın.ınternette motopit gıbı cesıtlı sağlam sıteler var dokuyucu motopit motosıkletonlıne v.s
aradıgın parcaları ınternetten yada bu sıtelerden sorgulat fıyatlarını gor.ayrıca ızmırdekı fabrıkayı arasan onlar da sana yardımcı olurlar.sonrasında anlasacagın bır mahalle ustasına grenejları degıstyırtebılır elger elınden gelıyorsa kendınde yarım guun ıcerısınde halledebılırsın.youtube de bırcok grenajın nasıl acıldıgına sokulup takıldıgına daır vıdeolar mevcut.mısal ben 50 yasındayım zevk ıcın motora bınen bır ınsanım ustaların ve servıslerın cok yuksek ve ınsafsız yaklasımlarımdan oturu bırcok motor ısını kendım yapıyorum 4 motorun bakımları parca degsıımleri de buna dahıl.kaynagım ve cıkıs noktam hep ınternet,hele kı bende de fidell2 den ıkı tane var grenaj aksamı cok basıt hepsınde bırer tırnak ve bırer vıda var aklında olsun

Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere fiyat araştırması yapıyorum. Yalnız motopit sitesinden baktığımda ön çamurluğun 505 TL olduğunu gördüm. Geri kalan parçalara bakmaya bile gerek yok :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere fiyat araştırması yapıyorum. Yalnız motopit sitesinden baktığımda ön çamurluğun 505 TL olduğunu gördüm. Geri kalan parçalara bakmaya bile gerek yok :)

Sym'nin Fb gruplarında da çıkma parça aratabilirsin, benim Wolf özelinde konuşayım, grupta bir arkadaş parça satıyordu. Belki Fiddle için de vardır.

Grenajlar bütün markalarda maalesef pahalı. 2013 de sym symphony sol sele altı grenajına 150TL vermiştim. Şimdinin parası ile 500TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar