SYM NHT 200

Bu koruma demiri ne kadar uzun olursa o kadar iyi aslında sanırım. Motorun düşmesi durumunda bacağınızı da koruyabilir mi?
Evet dışarı doğru çıkıntılı olması grenajı depoyu koruduğu gibi gidonunda yere vurup eğilmesini önleyebilir ama şehir içinde sıkışık trafiktede hareket kabiliyetini azaltabilir o genişlik , geçmiş konularda Bmw GS sürücülerinin boş çantayla dolaştığı yazılmıştı denk geldiysen , bazı arkadaşlar eleştirdi gerçi ama o çantalar ve demirleride , ön koruma demirleride motor yan yattığında hatta sürüklenirken bile bacakların ezilmesini engeller..vucudumuzda en hassas yer ayak bileği imiş bunu birkaç doktor motosiklet sürücüsünden duydum , iyileşmesi çok uzun ve sancılı imiş , korumak lazım , en azından bot giymek lazım (ayakkabı ile binen genc arkadaşlara duyurulur)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
vucudumuzda en hassas yer ayak bileği imiş bunu birkaç doktor motosiklet sürücüsünden duydum , iyileşmesi çok uzun ve sancılı imiş , korumak lazım , en azından bot giymek lazım (ayakkabı ile binen genc arkadaşlara duyurulur)
Her 2 bileğimi de farklı zamanlarda, hep bot giydiğim halde; o gün giymemiş olduğumdan dolayı kırdım... Şimdi bakkala bile botla gidiyorum.

Evet dışarı doğru çıkıntılı olması grenajı depoyu koruduğu gibi gidonunda yere vurup eğilmesini önleyebilir ama şehir içinde sıkışık trafiktede hareket kabiliyetini azaltabilir o genişlik , geçmiş konularda Bmw GS sürücülerinin boş çantayla dolaştığı yazılmıştı denk geldiysen , bazı arkadaşlar eleştirdi gerçi ama o çantalar ve demirleride , ön koruma demirleride motor yan yattığında hatta sürüklenirken bile bacakların ezilmesini engeller..vucudumuzda en hassas yer ayak bileği imiş bunu birkaç doktor motosiklet sürücüsünden duydum , iyileşmesi çok uzun ve sancılı imiş , korumak lazım , en azından bot giymek lazım (ayakkabı ile binen genc arkadaşlara duyurulur)
Evet okumuştum, bende alırsam çanta taktıracağım, birde alameti farika kabilinden bir sürü rutin kullandığım malzemelerim var, bana haddi zatında elzem bir ihtiyaç gibi duruyor.

Bu motorun devrilmesi ve ayak kırma işi hakikaten sıkıntı. Milleti korktuğu kadar var motordan…

Bir yakınım ayak bileğini kırmıştı, platin takıldı, geri çıkartıldı, iyileşmesi, fizik tedavisi şunu bunu iki seneye buldu

Motosikleti
SYM
Gp den bende cam aldım boy 1.90 olduğu için istediğim gibi olmadı 4-5 cm daha uzun olsa güzel olurdu , fazla kullanmadığım için üstüne şimdilik ekleme yapmadım , GP den koruma demiri aldım taktım ama farın altından geçen bağlantı yerini ince hesaplayamamışlar hızlıca bir tümsekten geçerken çamurluğa hafiften dokundu , söktüm iade ettim , Sym de ki orjinal demire baktım aynı yeri U şeklinde yapıp yukarı çekmişler , fiyat 7000 lira dediler almadım şimdilik , GP mevcut ürününe güncelleme yaparsa alır takarım malzemeside baya etli butluydu..
Selamlar, ben de motorsikletime aldığım ön koruma demirinde çamurluğa sürtme sorunu yaşadım. Şikayet var a yazdım. Gp Kompozit den arayıp model değişikliği yaptıklarını söylediler. Eski demiri söktürüp gönderdim yeni demir geldi. Çamurluk üstüne gelen kısmı U şeklinde yapmışlar.

Selamlar, ben de motorsikletime aldığım ön koruma demirinde çamurluğa sürtme sorunu yaşadım. Şikayet var a yazdım. Gp Kompozit den arayıp model değişikliği yaptıklarını söylediler. Eski demiri söktürüp gönderdim yeni demir geldi. Çamurluk üstüne gelen kısmı U şeklinde yapmışlar.
teşekkür ederim ben Sym den aldım , İzmir Motoran merkezden İlke bey sağ olsun 7000 liralık orijinal demiri 4000 e verince aldım hemen taktım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar