Sym Kymco Dorado

sym joyride 200 sym HD 200 kymco 150 grand dink ve dorado nun 200 lük büyük teker scooter modelleri arasında kararsızım.elemelerim sonucu bu modeller kaldı.hem fiyat hem sağlamlık hem de servis ve yedek parça yönünden hangisi iyi lütfen yardım edin.4 yıllık kymco scooter kullanıcısıyım.

benimde elemelerim sonucunda geriye KYMCO GRAND DİNK kaldı

1. Kalite markalar bile bazı aksamlarını KYMCO dan alıyor.

2. Bayii ve servis ağı sym ve doradodan daha yaygın.

3. Sürekli teknoloji geliştiren bir firma

4. Çok büyük bir kuruluş, Avrupaya 7 milyondan fazla araç üretmiş.

5. Konforu rakiplerinden daha iyi. Bu arkaya artçı binince daha iyi anlaşılır.

6. Motor çok esnek, sessiz ve iyi devirleniyor. 150 cc lik modeli 100 km hıza 7,2 saniyede ulaşıyor. 250 cc lik modeli ise 100 km hıza 4,8 sn de ulaşıyor.

bunları inceledim kalite baya iyi.çok sağlam yapılı duruyorlar ve taiwandan geliyor bunlar.

kymco 2005 ten sonra ürettiği malları Çinde yaptırıyormuş.Aslı varmı acaba

Super Moderator
@çitlembik, yok öyle birşey, hala en Taiwan üretimi sürüyor, tüm modellerin üstünde de büyük puntolarla MADE IN TAIWAN yazısı bulunuyor hala.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kymco Türkiye'de pek bilinmez ama Italya gibi bir ülkede %28 pazar payı vardır. Yani büyük bir firma. SYM desen zaten Suzuki'yi arkasına almış, kalitesini kanıtlamış marka..
Dorado'yu geçen sene duydum açıkçası hiçbir bilgim yok. Ama Joyride ve Grand Dink arasında bir tercih yapmak gerçekten zor.

Super Moderator
Thai' Alıntı:
Kymco Türkiye'de pek bilinmez ama Italya gibi bir ülkede %28 pazar payı vardır.
Bu da pek bilinmez ama Kymco'cular bununla çok övünür:
Kymco İtalya'da Vespa-Piaggio gibi markalardan fazla satış yapabilmiş tek marka (imiş.)

KYMCO Grand Ding 250cc Modeli hakkında kullanan varsa bende bilgi sahibi olmak istiyorum. 150cc modeli öyle sanıyorum güç olarak biraz eksik kalabilir.
KYMCO kaliteli olduğuna inandığım bir marka, ayrıca görünüş olarak çok estetik ve asil bir duruşu var. Bu yüzden beğenimimi kazanmış durumda
Hatta şimdiye kadar gördüğüm en güzel scooter diyebilirim...:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Ben maksi scooterlardan hoşlanmadığım için benim tercihim SYM HD200 olurdu.. 16" jantıyla, su soğutmalı motoruyla inanılmaz birşey.. Bir abimde var onun ki ne bindiğimden beri kendi motorumu beğenemez oldum.. En kısa zamanda Gilera almam lazım! :D

:cat: arkadasım kendim bu forumda ben taha bide mavreick bu kymco grand dink 150 kullanıyoruz 2 siylede burda tanıstım we iyi anlastık bulustuk gezdık konustuk kısacası gorusmeye basladım bu motorda aradıgın hersey war performans hızı cok iyi konfor uzun yolda hıc yormaz manyak rahat bir alet ayak koydugun yerler yayla gibi istedıgın gıbı yayıl su sogutması war sele altı bagajı cok buyuk tel kiti we telefonunu sarj etmeye yarayan 12v lık bir soket war farların gorus mesafesı cok iyi frenler cok saglan cift disk her yerde subesi we servisi war motorun en ucra yerı dusse kırılsa hepsi servislerde war eeeeeeeeeeee daha ne sayıyım saydıgın markalar arasında bu makınaya benzer bir alet yok dusun me we al

titanic' Alıntı:
6. Motor çok esnek, sessiz ve iyi devirleniyor. 150 cc lik modeli 100 km hıza 7,2 saniyede ulaşıyor. 250 cc lik modeli ise 100 km hıza 4,8 sn de ulaşıyor.
dostum bu bilgiyi nereden edindin çok merak ettim,eğer bu doğruysa millet daha büyük hacimli motorlara boşuna para veriyor,senin yazdığın doğruysa bu 250 cc olan race gibi zevk verir:silent: benim motorum 100km sürate yaklaşık 6sn de çıkıyor,kaynak göstermeni bekliyorum,yoksa bana inandırıcı gelmedi açıkcası:p

Bence doradoyu hemen ele.Sym ve Kymco arasında dusun.........

slm arkadasımmotodevıl dogru soyluyor bencede kymco al.heryerde satıs ve servısı var eger bıraz paran varsa kymco exctıng250 al yenı geldı turkıyeye 500luk exctıngle kasası aynı ve oldukca buyuk motor neyse bence kymco.ben 2000senesınden berı kymco kullanıyorum cok memnunum.150cclık granddınk max 130km yapıyor duz yolda ıse 120km.rahat rahat sol serıdı bıle kullanıyorum hedefım ectıng250 bence kymco al:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar