Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kesinlikle tavsiye ederim.. fiyat/performans açısından çok iyi.. 1.95 lik binen birini görmedim ama ben(1.75boy ve 70kg) bir arkadaşımı(1.80 boy ve 110 kilo) artçı olarak alıp çok rahat geziyoruz hatta zorlanmadan Bebek yokuşunu bile çıkıyoruz.. Son sürat dersen en fazla 120km yi gördüm...Yakıtı ise 14-15YTL ye depo doluyo kullanıma göre 150-200km arası bişi yapıyo.. Şimdilik sorunsuz ve sağlam görünüyor..:cat:

sağol dostum alakan için................:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heey millet nerelerdesiniz ne zmn hisar yapıyoruz yahu, haftaiçi ayarlayalım hem ben artık gece kullanabiliyorum :)

Arkadaşlar 34 MOR 87 plakalı 2004 Burgman 650 Gri renkli Bi abimizin motorunu dolandıcılık şeklinde satmışlar. Ruhsat hala abimizin üzerine. Bir motosiklet satıcısına satması için bırakıyor. Bu şahıs ta motoru noter satışını yapmadan elden çıkarıyor parasını alıyor ve ruhsat sahibine parasını ödemiyor. Başkasına da geçmiş sanırım motosiklet. Motoru şu an elinde bulunduran şahıs ta olaydan sanırım habersiz. Satışını almak ister fakat alamıyor. Eğer herhangi bir yerde görürseniz lütfen haber verin.

Zafer CESUR Tel : 0 532 612 16 67

SELAMLARRRRRR.
SYM GTS 250 motorum için port bag çanta almayı düşünüyorum.kullanan yada önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.SYM 250 için orjinal bağlantı aparatı mevcut.Hacim ve kalite olarak kararsız kaldım , çünkü arkada görüntüsü (boyut olarak) ve kullanışlılığı önemli....
sevgi ve saygılarımla:)

Arkadaşlar 34 MOR 87 plakalı 2004 Burgman 650 Gri renkli Bi abimizin motorunu dolandıcılık şeklinde satmışlar. Ruhsat hala abimizin üzerine. Bir motosiklet satıcısına satması için bırakıyor. Bu şahıs ta motoru noter satışını yapmadan elden çıkarıyor parasını alıyor ve ruhsat sahibine parasını ödemiyor. Başkasına da geçmiş sanırım motosiklet. Motoru şu an elinde bulunduran şahıs ta olaydan sanırım habersiz. Satışını almak ister fakat alamıyor. Eğer herhangi bir yerde görürseniz lütfen haber verin.

Zafer CESUR Tel : 0 532 612 16 67

vay be ne cesaret....ilgili satıcı kim acaba....

34 JC 3... plakalı GTS 250 sahibi olan arkadaşımız üyemizmidir?

Ben degilim ErkuT :) Hayırdır kötü birsey yok umarım merak ettim :cyclopsan Varmı bu plakada sürücü aramızda :)

Bu arada gene koptuk baktım foruma yazan yok toplanalım diyoruz bu sefer hep cekirdek kadro gelen yookk :cherry:

Motosikleti
Honda NT1100
Hayır, kötü bir şey yok sadece dün gördüm köprüde, sürücüde ve artçıda intercom vardı eğer burada olsaydı onunla ilgili bilgi alacaktım.

SYM Tayfası ;
Ramazan geldi Hoşgeldi ....
Herkesin Ramazan-ı Şerifi hayırlara vesile olsun ...

selam sym'ci dostlar askere gittiğim için takip edemiyorum gölcükte kısa dönem bahriyeli oldum TCG GÖKSU fırkateynindeyim,ocak sonu bitecek işallah,görüşmek ümidiyle,sonsuz sevgi ve saygılarımla ....kaptan

Merhabalar , arkadaşlar , bugün Gri renkli 2007 model SYM HD 200 aldım 2. el , motoru Göztepe den Avcılar a getirdim , müthiş bir duyguydu , Bu taraflarda yetkili servisi kim acaba bilgisi olan varmı ? , aldığımda arka fren elciğinin ucu kırık , birde yağ göstergesi kırmızı yanıyo , acil servise gitmem lazım , sanırım aldığım eleman değiştirmemiş yağını suyunu falan.

DAha önce Yamaha ybr 125 vardı , iyiki geçmişi scootera , nişanlım sağolsun :)

Bundan sonra bende burdayım

herkese selam bugün altan motor tamer ustayı aradım kayış problemim vardı yeni kayışın fiyatını sordum ve şok oldum arkadaşlar burda 270+kdv olan kayış tamer ustada 35 ytl :D ya millet dolandırıcı olmuş hatta tamer ustanın güzel bi lafı oldu orda satılan kamyon kayışımı diye :D:D:D:D herşey için tşkler tamer usta antakyadan selamlar olsun.....

SYM gts 250 dediğin böyle olmalı bence.SYM sevenlere feyz olması düşüncesiyle:)).İyiki üretmişler bu SYM gts 250 maxi scooter ı :))

Son düzenleme:
Bursaya sefgiler .. Ellerine SaglıK .. Abartmıs ama güsel durmus .. Ben böyle birsey yaptırırmıydım tabiiki HAYIR :p

selam ben yaşar, istanbul ortaköyden aranıza katıldım, mesleğim aşçılık,çocukken ortaköy den eski mobilet kiralayıp yıldız parkından iterek kanter içinde geri getirdiğimiz bide sabri amcadan motorumu bozmuşsunuz diye azar işittiğimiz eski hastalık. 46 yaşından sonra tekrar nüksetti. ha buarada yaş 48 oldu. kısaca 40 tan sonra saz çalmaya başladım.

selam ben yaşar, istanbul ortaköyden aranıza katıldım, mesleğim aşçılık,çocukken ortaköy den eski mobilet kiralayıp yıldız parkından iterek kanter içinde geri getirdiğimiz bide sabri amcadan motorumu bozmuşsunuz diye azar işittiğimiz eski hastalık. 46 yaşından sonra tekrar nüksetti. ha buarada yaş 48 oldu. kısaca 40 tan sonra saz çalmaya başladım.

Hoşgeldin Yaşar USTA , abi walla bendede aşçılık var ama amatörce :) motorun SYM nin en top modeli , servisleri nerde yaptırıyosun ?

TEKAY da bakımını yaptırdım ben motorun , bakalım daha binemedim. en kısa sürede koyacam fotoları :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar