RE: Mete_Han
abi Hababam Sınıfı'nda Kemal Sunal, bi tokat atıp, bi "ah canım kardeşim gel öpim" deyip bi tokat daha atar ya, on saniyede beş kere öper beş kere tokat atar.. onun gibi oldu. Üzilim mi sevinim mi bilemedim =)
üzül bence...
şimdi, yamaha canavar gibi makine yapmış hakkaten ama ben scooter deyince böyle mio gibi, vespa gibi agresif olmayan modelleri seviyorum.
agresif olmayan model demek zayıf motor demek...
Bir de amacım aslında 110 görmek falan değil,
bir gün gelecek artcınla bir MT gezisine gelcen...o motorun en azından 80-90a çıkmasını isteyeceksin...sonrası malum zaten tutabilene aşk olsun...
ha birde aynı fiyata insanlar genelde Yamaha tercih ederdi...muhtemelen sende...İsmet kısmet artık...
650lik bi makine için para biriktiriyorum, birikene kadar iki tekerim olsun tek derdim o =) ha tabi bahsettiğim makine için para biriktirmem de heralde bir iki seneyi bulacak böyle giderse..
Oohooo ölme eşşeğim ölme...Kymco ile takılırsın kafana göre...oh mis...ama 100 lük scoote bi gün gelir tatmin etmez...o gün o bekleme süresinde gelmesin aman...artcıyla zulum gelir 100 lük makina o açıdan dedim...tek başına problem yok...biz insanoğlunda hep tatminsizlik vardır...
Ben çarşamba gününden itibaren boşum abi..
okey...gezi mezi olursa haber veriririm sana...İstanbul içi tabi...yoksa bizim arka plakaları bile zor görürsün...:queen:biz ortalama 100 le takılırız cbfciler...şehir dışı gezilerde...benim gezdiğim adamlarda cbf 250 vs karışık...:cat:ama sen bir symcisin..
ale:biz Hondacıyız...bilemiyorum Honda sahabı olaraktan düşünmemiz lazım...:queen:
Ama kasklar çok pahalı =( zamanında üç tane sağlam fullface kaskım var, biri Cox Trip. Cox biraz fena durmuyo ama diğerleri komik duruyo. yine de bahsettiğim kask şöle Eminönü'nden falan çakma bi açk kask. cepte pek para kalmadı da =( momo design'ların açık kaskları, Lazer'in BeBop modeli falan çok hoşuma gidiyo ama 150 milyondan başlıyo =(
50 yede kask var..
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44431
100e de...
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44159
150 yede...
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44430
oraya gidersen mt.netden mete_han gönderdi de...indirim yapsınlar...topa koyarım valla hepsini...bu arkadaşlar 3 kardeş...en küçük ortanca beni tanır en büyükle tanışmadık pek...çok alakalılar bak...tavsiye ederim...
suzukı tekayda eray var patron...Yenikapıda..onlarada gittiğinde adımı verirsen yardımcı olurlar...
Artçı konusuna gelince, ben 70 kiloyum, artçımla birlikte yokuş yukarı 40 bile görsem bana yeter şehir içinde.
aslında yetmez...düşük hız iyidir kontrollü bi şekilde gitmek garantidir...ama belli bir trafik akışı hızı vardır...o hızın altına düşsersen tehlike yaratırsın...hem kendi adına hem başkaları adına...sen yavaş olduğun sürece araclar tedirgin olacaktır...dikkat et...duramayacağını hissettiğin anlarda motoru bırakıp kendini atma...attığın yerde başka aracların altında kalırsın...düşersen bile kendini kaldırım tarafına at...kontrollü düşmeye çalış...
Senin cbf 150'nin bu küçük kızı tokatlayacağına hiç şüphem yok =) hem Honda, hem maço =) Ama kalkışta ne olur bilemiyorum,
vayyyy...dünkü mıocu bana trip şekli...:cyclopsanhey kowboy buralarda yenisin galiba..:queen
amerikan film repliği-western)
bakalım görücez kalkışta ne oluyo...bir scooter tarafından kalkışta olsa bile geçilmek ruhumda derin yaralar açar....
yok be benim komplekslerim yoktur...kim kimi geçerse geçsin banane...
kullandığım viteslilerden sonra bana kalkışı çok hızlı geldi. Rodajda olduğum için 60ı geçmiyorum ama gazı yarım çevirdiğimde bir iki saniyede 60a geliyo.
o zaman bana takarsın kalkışta...bizimki vitesli...
scooter sonuçta. Cbf150 çıktığında, çinli 150liği aldığıma çok pişman olmuştum.
herşeyde hayır vardır...
Güle güle kullan çok güzel bir makine. Bir arkadaşım da almış, şıkır şıkır çalışıyor.
sağol tavsiyelerin için...