Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir foto çalışması olmuş egzos yakışmamış.
motorun ne renk olacağı belli oldu. şimdi bu tonu bulmak mesele. ilk verdiğim ilanda km eksik yazmışım düzelttim. şimdi topiğe bakıp bunşar niye motoru satıyor diyenler olabilir. daha yüksek hacimli bir motora ihtiyacım oldu, sanırım şehirlerarası iki kişi yol yapmaya başlıyorum. kısmet olursa kymco 500 ya da burgman 400 olacak bundan sonraki. yoksa motordan yana hehangi bir şikayetim yok aksine düşündüğümden çok daha kaliteli, rahat bir motor çıktı. eğer scooter almak isteyen varsa gözüm kapalı tavsiye edeceğim 250 cc araçtır. biraz ince düşünülürse 250 cc de rakibi yok gibi....

Herkese Günaydın..
1000 km.yi sonunda tamamladım ve altan motorda yağ değişimimi yaptırdım.Oradayken Pashca ile karşılaştık ve motorunu yakından inceleme fırsatını buldum.makina çok güzel olmuş ....özellikle müzik sistemine hasta oldum,volümü sonuna kadar dayayıp turlamak kesin çok keyifli oluyordursanırım .
Arkadaşlar benim ufak bir sorunum vardı.Akşam motorumu parkedip brandasını örttüğümde,içi kediler için mükemmel bir eve dönüşüyordu..ve sabah motoru açtığımda koltuk torpido her yer tüy yumağı ve çamurlu pati izleriyle dolu buluyordum.Aranızda mutlaka bu sorunu yaşayan vardır.Ama sonunda kedileri uzaklaştırmanın kesin çözümünü tesadüfen buldum.Heryerde satılan slikon parlatıcılar var ya(beyaz süt dediğimiz)siyah plastik aksamlarını ve koltuğu onla parlatmışdım geçen hafta,onu sürdüğümden beri hiç bir kedi motorun yanından bile geçmez oldu..:)Şu an ismini hatırlayamayacağım ama aynısı pashcada da var.İsim olarak ondanda öğrenebilrsiniz.
Herkese keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum..
saygılarımla.

Aynı sıkıntı bendede war demekki bizim makinalar kedilerin ilgi alanı icerisinde simdi havalar ısındıgı icin artık brandadan iceri girip mesken tutmuyorlar :cherry:Bende aynı sahne ile karsılasıyordum branda kalkar kalkmasıyla birlikte agır biir koku direksiyonda pati izleri muhtemelen koltukla direksiyon arasında gerindi hayvancagız :p koltuk üseri kıl dolu falan filan iste :mrgreen:

Herkese merhaba Hayalimdeki motor suzuki dl650 ama fiyat olarak bütçemi aşıyo Şöyle şık ve oturaklı duran daha makul fiyatlı bir motor düşünüyorken gts250 ilgimi çekti Ama kilom 90 boyum 1.87 Sizce bu motor bana gider mi Altımda komik mi durur yoksa Motoru şehir içinde ve haftasonlarında eşimle orta mesafeli yolculuklar yapmak için düşünüyorum Ne dersiniz?

@evural
dostum 178 boy 93 kiloyum , sehir ici ve sehir dısı yollarda esim ile birlikte biniyoruz, cokta memnunuz.
komik duracagını düsünme gemi gibi bir motor:cherry: tabi bir görüp denemeni tavsiye ederim :bounce:

Bu başlıkta daha çok resim olsa bence fikir edinebilmek açısından daha iyi olur

forum icerisinde binlerce foto var ama tabi arayıp bulmak gerekli...:bounce:http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-106.html

Son düzenleme:
arkadaşlar bende motorumu satıyorum 2006 model 21.000 de mavi renk fiyat 5.500 ytl ilgilenen arkadşlara duyrulur...

Evet son kararımı verdim....boya eskidiği zaman makinayı bu renge boyayıp koltuk derisini bu şekilde kaplatacağım..vede jantlarda siyah olacak...
Boyası eskirse tabi:)
Saygılar.

Cabrio M3 SYM GTS 250...:mrgreen:

Son düzenleme:
pfffff
nerde bu millet
yarın bir ara altan a uğrayacağım 11 gibi ne bileyim hani yolu düşen olursa diye...

tüm suzukicilere keyifli kazasız sürüşler belim kötü olmasaydi gelicektim bursaya :salut:

Son düzenleme:
pashcam günaydın haftasonu cok güzel bir gezi oldu keske gelebilseydin fotoları sonra koyacagım

@ferhad

kapıdagda göremedim seni ferhad gelemedin mi ..?

bursa dan yeniden selamlar arkadaşlar
sinek küçük ama mide bulandırıyor, sym dist olmayınca makinelerin başına ne gelir diye insan meraklanıyor ve proton örneğini hatırlıyor ister istemez.
ben sym mi 6250 verdim. alan arkadaş çok memnun. ben de an 400 k7 aldım ve bilin bakalım, debriyaj arızası çıktı.:pale:
neden mi söylüyorum, bazı şeyler nasiple, ondan söylüyorum.:pr:
herkese selam ve sevgiler.
:rendeer:

serc slm geçmiş olsun evet ben de duydum genel olarak debriyaj bozuk çıkmış ama garantiden değiştini de duydum normal nede olsa kul yapısı allah yapısı değil allah kaza bela vermsin keyifli sürüşler :)

SMH

gts 250

arkadaşlar iyi akşamlar.yaklaşık bir yıldır forumunuzu takip ediyorum.paylaşmış olduğunuz bilgiler ve fotoğraflar doğrultusunda bana uygun olan motorun sym gts 250 olduğuna karar verdim ve geçen hafta aldım.:cat:bir haftadır kullanıyorum çok memnunum.hepinize teşekkür ediyor kazasız belasız sürüşler diliyorum.

hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız sürüşler dilerim
iyi bir seçim pişmanlık duyacağını sanmam....
şu ana kadar bildiğim kadar ile bir tek ünsal problem yaşamıştı ama onu da çözdü.
bu arada 14.000 i devirdim

SMH

teşekkür ederim derwish.bende pişman olacağımı sanmıyorum.
çünki kendi katagorisinde en iyi motor olduğuna inanıyorum.yolda giderken veya bir yere park ettiğimde insanların dönüp motora bakması ve motoru incelemeside ayrı bir zevk veriyor.

SMH isabetli bi seçim yapmışsın.. hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah.. bende buraları okuyup ta karra verip almıştım 2 ay oldu 3.600 km yol yaptım ve de gayet memnunum..

SMH

çok teşekkür ederim aLien.hepimizi allah kazadan beladan korusun inşallah.

arkadaşlar iyi akşamlar.yaklaşık bir yıldır forumunuzu takip ediyorum.paylaşmış olduğunuz bilgiler ve fotoğraflar doğrultusunda bana uygun olan motorun sym gts 250 olduğuna karar verdim ve geçen hafta aldım.:cat:bir haftadır kullanıyorum çok memnunum.hepinize teşekkür ediyor kazasız belasız sürüşler diliyorum.

iyi bir secim yapmıssın,tebrik ederim. kazasız belasız sürüsler dilerim güle güle kulanın... bu arada bursa da sym artısı görüyorum. bursaya bir gezi düzenleyerek oradaki arkadaslarla bir kaynasma yapabiliriz.

saygılarla

SMH

iyi bir secim yapmıssın,tebrik ederim. kazasız belasız sürüsler dilerim güle güle kulanın... bu arada bursa da sym artısı görüyorum. bursaya bir gezi düzenleyerek oradaki arkadaslarla bir kaynasma yapabiliriz.

saygılarla

teşekkür ederim teksavasci eğer bursaya gelirseniz bende sizlerle tanışmayı
çok isterim.özellikle senin ve ferhad ın gezilerden sonra paylaştığınız resimler
kararımı sym yönünde vermemde çok etkili oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar