Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam Herkese,

Lastik konusu oldukça önemli.Geçen hafta yavaş girdiğim virajda yatınca düştüm ve üzüldüm.Bunun üzerine hemen gidip lastikleri değiştirdim.İnanılmaz farkediyor.Mevcut üstündeki lastiklere bok atmak istemiyorum ama yeni takılanlar mükemmel.Yol tutuşu değişti motosikletimin.Şimdi daha güvenliyim virajlarda.

Hepinize sevgiler

@ rookie gecmis olsun.umarım fazla bisiyin yoktur...
cuma aksamı e-5 merterde yogun trafikte sagdan sagdan ilerlerken duran trafikte bir aracın sag kapısını acarak bir polis memurunun inme tesebbüsüyle karsı karsıya kaldım ani bir frenle zor durabildim .... vee bagırmaya basladım ...!!! sen nasıl memursun e-5 ortasında arabadan mı inilir ..... adamın suratı bembeyaz olmustu korkudan ... nasıl özür diliyor nasıl göreceksiniz ... biraz hızlı olsaydım herhalde kapısını yerinden sökerdim :))

sunu unutmayalım ki hayatımız pamuk ipligine baglı, sıcaklarda bastırdı herzamankinden birazdaha dikkat etmeliyiz ... sevgiler & saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana da geçmiş olsun olcay.Hakikaten bu sıcaklarla birlikte inanılmaz olaylar olabiliyor.Daha güvenli sürebildikleri için insanlar limitlerini zorlayabiliyorlar.Aman dikkat ! Özellikle arabalardan bahsediyorum....

Rookie selamlar nasılsın

Diğer forumdan çıkmışsın kendi isteğinle hayırdır yaaa çok merak ettim durum nedir ben alıyamadım.Bu arada sen burgman mı kullanıyordun

Yok burgman kullanmıyorum.GTS 250'den çok memnunum.Uzun vadede değiştirmeyi düşünmüyorum.

Sevgiler

@ rookie gecmis olsun.umarım fazla bisiyin yoktur...
cuma aksamı e-5 merterde yogun trafikte sagdan sagdan ilerlerken duran trafikte bir aracın sag kapısını acarak bir polis memurunun inme tesebbüsüyle karsı karsıya kaldım ani bir frenle zor durabildim .... vee bagırmaya basladım ...!!! sen nasıl memursun e-5 ortasında arabadan mı inilir ..... adamın suratı bembeyaz olmustu korkudan ... nasıl özür diliyor nasıl göreceksiniz ... biraz hızlı olsaydım herhalde kapısını yerinden sökerdim :))

sunu unutmayalım ki hayatımız pamuk ipligine baglı, sıcaklarda bastırdı herzamankinden birazdaha dikkat etmeliyiz ... sevgiler & saygılar

slm olcay geçmiş olsun arkadaşım dediğin gibi çok dikkat etmek lazım bu arda görüşe miyoruz
yawww :)

Arkadaşlar günaydın..
Hep sorularla karşınıza geliyorum ama...30 milyonluk benzinle sadece şehir içi kullanımda 187 km yaptım.187 km sonunda benzin ışığı yanıp sönmeye başladı.Normalmidir..
Saygılar

Aldığın benzin 95 mi 98 oktanmı?Hava filitresi en son ne zaman temizlendi.Rolanti kaç bin devirde?Şehir içimi kullandın.Çok dur kalk yaptınmı.Şehir dışı ise limitlerdemi kullandın.Bir de mondialde biliyorum 3/2 veya 3/1 hava alışı diye bir ayar var sanırım bu Gts'lerdede olması lazım ona bakmak lazım.

.........................................................................................

Son düzenleme:
Aldığın benzin 95 mi 98 oktanmı?Hava filitresi en son ne zaman temizlendi.Rolanti kaç bin devirde?Şehir içimi kullandın.Çok dur kalk yaptınmı.Şehir dışı ise limitlerdemi kullandın.Bir de mondialde biliyorum 3/2 veya 3/1 hava alışı diye bir ayar var sanırım bu Gts'lerdede olması lazım ona bakmak lazım.

Motorum gts 250.Sıfır almıştım.Şu an 650 km de.Şehir içinde kullandım haliyle dur kalk fazla oldu.Rolanti ayarı belki fazla olabilir.

Arkadaşlar günaydın..
Hep sorularla karşınıza geliyorum ama...30 milyonluk benzinle sadece şehir içi kullanımda 187 km yaptım.187 km sonunda benzin ışığı yanıp sönmeye başladı.Normalmidir..
Saygılar

slm
benzin aldıgın yeri degiştir bence :cherry:
hava filitresi olabilir.

@pascha

biraz yogunlugum vardı bu hafta, forum a bile giremedim.. bir sym ciler toplantısı yapalım .. yeni gelen arkadaslarlada tanısmıs oluruz..
S&S

Motorum gts 250.Sıfır almıştım.Şu an 650 km de.Şehir içinde kullandım haliyle dur kalk fazla oldu.Rolanti ayarı belki fazla olabilir.

Rodaj süresince fazla benzin harcadığını duymuştum ancak ne kadar onu bilemiyorum.Forumun sayfalarına bakmak lazım.

Arkadaşlar günaydın..
Saygılar

Sym yalovada ama kymco 500 lük 170-180 km yapıyor. Bir aksilik vardır.
Konrol ettir. Dur kalklarda cok yaktığı kesin.

Ben 260-320 km arası yapıyorum.Ama çok yüklenmiyorum.Şehir içi trafikte sıkışmamaya çalışıyorum.Ani hızlanmalardan kaçınıyorum.ve 95 oktan alıyorum.Her 4 depoda bir temizlemek için 98 oktan alıyorum.

Sym Bayii Ve Kampanya

Saatlerdir bu başlik altinda yazilan nerdeyse tum yazilara göz gezdirdim diyebilirim. Ve %100 aradiğim markayi buldum. Şu sıralar da SYM motorlarını satan ve bu konuda kampanyası bulunan bildiğiniz herhangi bir firma varmi onu öğrenmek istiyorum. Cevap veren arkadaşimiza şimdiden çok teşekkür ederim. Yarin gidip motorumu almak istiyorum.

Saatlerdir bu başlik altinda yazilan nerdeyse tum yazilara göz gezdirdim diyebilirim. Ve %100 aradiğim markayi buldum. Şu sıralar da SYM motorlarını satan ve bu konuda kampanyası bulunan bildiğiniz herhangi bir firma varmi onu öğrenmek istiyorum. Cevap veren arkadaşimiza şimdiden çok teşekkür ederim. Yarin gidip motorumu almak istiyorum.

Anadolu yakasında oturuyorsan
Bazı arkadaşlar Sahrayıcedid Minubus yolunda NBC Motordan Bora beyden aldı
Bazısı Bağdat caddesi göztepede Kolastan aldı. Birde Kadıköy yoğurtcu parkı karşısında RS motor var. Orda hafta sonu siyah gördüm. Borayı bıraz sıkıştır:wiinkk:

Birkaç yeri dolaş en uygun fiyatı ve ödeme şartlarını kim verirse ona göre hareket edersin. Anadolu yasasında oturuyorsan Altan motorda cumartesileri cay partisinede katılırsın. Hem servis hem muhabbet.:p

Yakıt durumu

SLM Blackpanther´KARDEŞİM BEN HALA ŞEHİR İÇİNDE Kİ DEVİRLİ KULLANIYORUM 250 KM YOL YAPIYORUM AYARLARINA BAKTIR DERİM KOLAY GELSİN
MİMKA :bounce:

1 depo benzinle top gaz en az 270 km gittim. Işık yandı benzin aldım daha 10 km daha gideri vardı en az.
Daha bugun aldım 210 km de 25 ytl lik benzin gitmiş... Ben sert kalkış yapmıyorum fakat yavaşda gitmiyorum hani :)
Senin alet biraz fazla yakıyor hocam. Hava filtresine baktır. Ben ilk hava filtresi değişimine gittiğimde hava filtresinin halini görünce bir hayli şaşrmıştım...:wiinkk:

Birde 98 oktan küçük motorlara gereksiz diye duymuştum. Dediğiniz gibi motoru temizleme özelliği varmı acaba???

Birde Aranızdan Kapıdağ şenliklerine gelecek arkadaşlar varmı?
Eser abi sen kaçamazsın zaten :queen:

Birde Aranızdan Kapıdağ şenliklerine gelecek arkadaşlar varmı?
Eser abi sen kaçamazsın zaten :queen:

günaydınlar

slm ferhad kapıdag senliklerine kayıt yaptırdım gelmeyi düsünüyorum fakat cumartesi günü sabah gidecegim herhalde malum cuma calısıyoruz ... cadır kurmak istiyorum :queen: cadır aldım senlik icin :wiinkk: güzel olacagını umuyorum . baska gelecek varmı ..?

http://www.motosiklet.net/forum/fes...-haziran-2007-kapidag-motosiklet-senligi.html

dun aksam piyerlotiye giderken eyüp de karsıdan gelen bir sym dikkatimi ccekti, selamlastık. geri dönüp biraz muhabbet ettik .. cetin abi de sym cilerden :cat: forumlarımızı takip ediyormus, cok memnun oldugunu söyledi .
sym ciler toplandıgımız zaman kendisinide cagırmamızı istedi, telefonlarımızı aldık insallah en kısa zamanda görüsürüz..

salı günü sefaköyde bir arkadsımla sohbet ederken; bir polis memurunun 2 yıldır sym gts250 kullandıgını ve 38000km oldugunu söyledi . bende vay maşşallah dedim kendisini ile tanısmadım ama kendisi ile tanısıp bilgilerini paylasmak istiyorum ... saygılarla

Arkadaşlar merhaba
vaktim olmadığı için kullanamadığım 6 aylık garantili GTS mi satıyorum. Oysa bu yaz için baya bi gezme planım vardı:(
Neyse makine 3750 kmde 45 ltr givi çantalı pirelli sıfır lastikler (5 km bile yol yapmadı) aynalarda sinyaller, kazasız kaskolu...
fiyatı için 7000 ytl istiyorum...bilgilerinize...
ha bu arada siyah renkli
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3982932

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar