Merhabalar,
Bu başlığa yazmamaya karar vermiştim ama son kez de olsa bazı açıklamalar yapma gereğini hissettim. Çok güvendiğim bir kaynaktan benim hakkımda, haksız ve mesnetsiz iddalara yanıt vermek ihtiyacı hissettim.
Motana'dan çıkarlarım varmış, motana ile aram bozulunca SYM'lere çirkef atmaya başlamışım, gibi insanlar hakkında yargısız infaz yapacak kadar şereften yoksun bazılarının (lütfen yanlış anlaşılmasın bu sözü söyleyenlerden bahsediyorum, diğer SYM kullanıcılarını tenzih ederim) göbişten salladığı iddaların rahatsızlığını duyuyorum.
Evet bu başlıktan dolayı birilerinin çıkarı olmuştur ancak bu benim şahsın değil MT'dir. Reklam olarak onlara geri dönmüştür.
Bu iddaları ispatlayana, sahibi olduğum 2 SYM motosikleti, ve bir Suzuki motosikleti bedelsiz olarak hediye edeceğim.
İddalar çok çirkin ve aşağılayıcı olduğundan direkt isim vererek bazı açıklamalar yapacağım ismi geçen arkadaşlardan peşinen özür dilerim.
İzmir'den Devrim arkadaşım SYM motosiklet alacakken uygun fiyatlı olabilmesi için direk devreye girip Motana'dan Yeliz hanıma ricada bulundum. O da sağolsun iyi niyetiyle bana bu çabalarımdan dolayı moto-airbag hediye edeceğini söyledi, ben bu hediyeyi kabul etmeyip Devrim arkaşamıza yollamasını rica ettim. Ve Devrim motosikletiyle birlikte moto-airbag'i de teslim aldı.
Bunun sağlamasını da bugün şans eseri biraraya geldiğimiz Türkün de (darkmatul) yüz yüze şahittir.
Evet doğrudur, Suzuki Türkiye ile iyi ilişkilerim var, ama bunu hiçbir zaman kişisel çıkarlarım doğrultusunda kullanmadığım gibi motosikletin benim hobim olduğundan hiçbir zaman iş yaşantıma karıştırmadığımı da herkes bilir.
Yani motosiklet hobimden para kazanmak, ticari kaygı gütmek, bana hediye verin vb... küçük hesaplar peşinde koşmak gibi bir gayede asla olmadım.
Hatta benden uygun fiyat isteyen sadece burada tanıdığım arkadaşlarım SYM sahibi olsunlar diye, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.
Burada insanların motosikletlerini tanımaları için, elimden geldiği kadarıyla ben ve forumdan uzaklaştırılan zuhtupasa ile birlikte imkanlarımız doğrultusunda maddi, manevi verici olmaya çalıştık.
Bunu itiraf etmek içimi acıtıyor ve zor geliyor ama, anladım ki yanlış yapmışım. Çünkü birimiz forumdan uzaklaştırıldı ben ise yargısız infaz ile karşılaştım.
SYM hakkında bildiğim ve buraya yazmak için heveslendiğim sırada gelen tepkilerden o kadar bunaldım ki, artık burada hiçbir yorum yapmamaya karar verdim.
Biriniz mesajınızda ne kadar güzel yazmışsınız, sonuçta kul yapısı elbette sorun çıkacak. Bıraksaydınız da paylaşmaya devam etseydik ne güzel.
Yamaha'nın, Suzuki'nin, Honda'nın, Kawasaki'nin bazı modellerinde bazı teknik sorunların olduğunu ve bazılarının kronik olduğunu ecnebi motosiklet forumlarında insanlar açıkça söylerken, SYM gibi -B- klas bir motosiklette bu tarz sorunları yazmaya çalışınca neden bu kadar sert tepki gösterildi anlayabilmek mümkün değil. (ki sym'deki kronik olarak nitelendirilebilecek bir sorun değil, çünkü çoğu motosiklet henüz 20000'lere ulaşmadı)
Neyse çok uzun bir veda yazısı oldu kusuruma bakmayın.
Bu başlık altında kalbini kırdığım, üzdüğüm birileri olduysa özür dileyerek aranızdan ayrılıyorum.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
Şunu unutmayın ki, kul yapısı hiçbirşey dört dörtlük değildir.
Sevgiler, saygılar