Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

,

Renk grimiydi.:queen: :queen:

::winkwink

Sanki benim motora benziyor.

evet aynalarında ampul takılmıştı ve beyaz led ışıklıymış bu arada benim joyride da gri o motor seninmiydi:silent: o motorun km bozukmuş bide:bounce: gts nin sahibi burgmanla takas edilmiş korlas takas yoluyla aolmış gts yi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o Motorun aynalarına o gordugun uygulamayı bizim evin altında thai ile birlikte yaptık.:)beyaz led degil aslan gibi çakardı onlar.:) Arkadasımız deryanın motorudur. ayrıca xenon farda vardı.:) o motorda...süper temizdi 0 gibi..
S&S

kaça bıraktı o motoru:silent: bana 5500 ytl dediler:silent: gerçekten üzüldüm başkasına satılmış:salut: :salut: varmı yine öyle temiz motor joyride verip takasa gts istiyen olurmu,farkı verilecek:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
5500 e öle motor yok..bedava denebilir...

arkadaşlar GTS için uzun ve kısalarda xenon uygulaması ne kadara mal oluyor bilen varmı aranızda
ben bu farlardan memnun değilimde :silent:
birde bu sistemin ikinci eli filan varmıdır

selam bizim motorun değeri düşmüş :( 5500 çok az halojen vs.

satacakmısın?

Son düzenleme:
revolution a yazdım yasin .bu sitenin 2.eli varmı demişte ondan.satacak gibi geldi bana belki sen alırsın diye dedim.
halojen farlı sym 5500ytl ye çok ucuza satılmış bu durum şudur.
Motorlarımızın 2.el fiyatları düşmüş :( :pale: :silent:

revolution a yazdım yasin .bu sitenin 2.eli varmı demişte ondan.satacak gibi geldi bana belki sen alırsın diye dedim.
halojen farlı sym 5500ytl ye çok ucuza satılmış bu durum şudur.
Motorlarımızın 2.el fiyatları düşmüş :( :pale: :silent:

hemde motor daha 900 km deydi:bounce: :cat:

evet aynalarında ampul takılmıştı ve beyaz led ışıklıymış bu arada benim joyride da gri o motor seninmiydi:silent: o motorun km bozukmuş bide:bounce: gts nin sahibi burgmanla takas edilmiş korlas takas yoluyla aolmış gts yi

İş karıştı. Kılometre calışıyor. Çakar yoktu.
Orda birde joyride motor var. Korlasın sitesinde bir tane daha 2000 km de gts var. Ama km 950 deydi. 10 gün önce aldım. Evet sahibi burgman almış.:wiinkk:

Sahibinden com da 7 -8 tane sym gts 250 :wiinkk: var. 6000 ytl nin altında olan yok.

Son düzenleme:
Millet hakkınızı helel edin salı askere gidiyorum 4'üncu MKNZ P. TUG.K.LIĞI KEŞAN - EDİRNE kısa dönem

Forumdan Uzaklaştırıldı
İş karıştı. Kılometre calışıyor. Çakar yoktu.
Orda birde joyride motor var. Korlasın sitesinde bir tane daha 2000 km de gts var. Ama km 950 deydi. 10 gün önce aldım. Evet sahibi burgman almış.:wiinkk:

Sahibinden com da 7 -8 tane sym gts 250 :wiinkk: var. 6000 ytl nin altında olan yok.

Karısan bişi yok..cakar var..sen baktıgında calıstırılmamıs olabilir..:wiinkk: O motorun sahibi bizim derya kaptan dı..evet burgman aldı..:cat: sahibinden com da 1 tane 6 nın altında motor var.(5990 :p ) oda benim..:cherry:

hemde motor daha 900 km deydi:bounce: :cat:

Evet derya kaptan 780 km.de teslim etti..demekki birazcık binmişler..:cherry:

Millet hakkınızı helel edin salı askere gidiyorum 4'üncu MKNZ P. TUG.K.LIĞI KEŞAN - EDİRNE kısa dönem

Güle güle git hayırlı teskereler..Naapyap orda kal..usta birliği için..rahat edersin..:wiinkk:
S&S

helal olsun, hayırlı teskereler

paşam joyride la takasa girermisin? üstünü kredi kartıyla ödeyebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlısı ile git

çok uzağa gitmiyorsun şanslısın yinede:) : hayırlı teskereler:rendeer:

apexhan hayırlı olsun;
herzaman söylerim askerlik yaptığın yere değil kimlerle yaptığına göre değişir sana tavsiyem ne yap ne et izin kullanma daha çabuk biter yoksa izin kullanmayanlar giderken ağlarsın:)
Arkadaşlar sanırım bi karışıklık oldu ben motorumu satma niyetinde değilim şimdilik(ileride v-strom için belki)
benim merak ettiğim xenon far sisteminin ne kadara al olduğu
Aranızda xenon far sistemine sahip olup satmak isteyen varmı merakım budur?

arkadaşlar GTS için uzun ve kısalarda xenon uygulaması ne kadara mal oluyor bilen varmı aranızda
ben bu farlardan memnun değilimde :silent:
birde bu sistemin ikinci eli filan varmıdır

Ben taktırmak istedigimde uzun kısa 400 ytl fiyat verdiler..2 eli oldugunu sanmam hiç rastlamadım..Ama elbet bulunur

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar selam forumu gordum bende katılmak istedim.dün eşimin zoruyla bende ikinici motor olarak sym gts aldım.yanılmıyorsam thai nin takasa verdiği motor. sizlerle buradan bilgi paylaşmak ve sohbetlerinize katılmak isterim. herkese selamlar...

tarden hoşgeldin aramıza
Motorun hayırlı olsun bende yeni aldım sayılır iyi bir seçim yaptın kazasız belasız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
tşk ederim.seçim konusunda galiba haklısın 250 cc olmasına ragmen bugun biraz zorladım gidişi ve yol tutuşu gercekten hoşuma gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar