Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağolun arkadaşlar sayenizde gece 2 yi buldum.15 e yakın sayfa okudum. İş yerimde GTS 250 alan bir arkadaştan Honda Beat almıştım. Şimdi Honda CBF 250 veya SYM GTS 250 arasında kararsızım.Fakat boyum kısa CBF 250 bayağı yüksek.Sanırım GTS 250 alacağım. Hele yazılarınızı okuduktan sonra. Yalnız geçen sene 6.250 ytl olan GTS 250 şimdi 7.680. Sizce fuarda daha ucuza bulabilir miyim?

Su anda 7000 civarında satılıo..Fuara kalmadan fiyat 9 civarına cıkacak..Bilgine..
S&S

Sağolun arkadaşlar sayenizde gece 2 yi buldum.15 e yakın sayfa okudum. İş yerimde GTS 250 alan bir arkadaştan Honda Beat almıştım. Şimdi Honda CBF 250 veya SYM GTS 250 arasında kararsızım.Fakat boyum kısa CBF 250 bayağı yüksek.Sanırım GTS 250 alacağım. Hele yazılarınızı okuduktan sonra. Yalnız geçen sene 6.250 ytl olan GTS 250 şimdi 7.680. Sizce fuarda daha ucuza bulabilir miyim?

Paşama kesinlikle katılıorum henüz deil ama yılbasından sonra bizim makinalar 9 civarında olacak bence fazla düsünme bu kategoride alabilecegin en güsel makina :wiinkk:

bak cnm ben sana kızmadım. Hem madem bırak o takımıda tutmuyorsun düşüncelerin oldumu bana özelden de yazabilirdin. Ben genel anlamda oraya sadece bişey yazdım. hakeret etmedim küfür etmedim kimseye. Ama senin böyle o konuyu aç, bu konuyu açma demen sadece hoşuma gitmedi. Çünkü uygun olmayan çok şeyle bende karşılaştım ama kimseyi uyarma ihtiyacı hissetmedim. Sonuçta burda herkes arkadaş ve arkadaşlar genel ve güncel şeyleride konuşur bir araya geldilermi. Buda onlardan biriydi :rendeer:

"Sonuçta burda herkes arkadaş ve arkadaşlar genel ve güncel şeyleride konuşur bir araya geldilermi. Buda onlardan biriydi "

benim söylediğim de onlardan biriydi:bounce:

Yapmayın Sayın Arkadaşlar

Öncelikle bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ama bu haber hiç hoşuma gitmedi. :cyclopsan Yılbaşından sonra biraz sağı solu yoklar fuardan daha hesaplı alırım demiştim. Yoksa bu haberi millet fuara kalmasın diye bayiler mi yayıyor. Kaynak sağlam mı:mrgreen:

Büğün Altan Motorda Lastikleri Pirelli lastik ile değiştirdim. Yanlız 400-500 km
lastiklerin üstündeki tabakanın yola alışması için dıkkatli sürmemi tavsiye ettiler.

Yanlız herkeze lastik patladığında en yakın lastikciye kadar idare etmesi için
lastik tamir ve şişirme spreyi almasını tavsiye ederim. O lastiği tamirci ne sökebilir nede yapabilir.:) Hele arka tekerleği bile usta eller 4-5 çeşit anahtar takımıyla söktü. Tamer ve Taner ustalar cayıda ismarlayıp beni gönderdi

Bende iyice hava filitresi nerdedir, o nedir bu nedir fikir sahibi oldum.:queen:

Kaskoyuda 7 taksitle 580 YTL ye yaptırdım. Çalınmaya ve kazaya karşı ful kasko. Koc Alyansta 250 cc. yede nereden olursa olsun calınmaya karşı siğorta ediyorlar. Şimdilik bu kadar

Büğün Altan Motorda Lastikleri Pirelli lastik ile değiştirdim. Yanlız 400-500 km
lastiklerin üstündeki tabakanın yola alışması için dıkkatli sürmemi tavsiye ettiler.

lastik tamir ve şişirme spreyi almasını tavsiye ederim. O lastiği tamirci ne sökebilir nede yapabilir.:) Hele arka tekerleği bile usta eller 4-5 çeşit anahtar takımıyla söktü. Tamer ve Taner ustalar cayıda ismarlayıp beni gönderdi

Bende iyice hava filitresi nerdedir, o nedir bu nedir fikir sahibi oldum.:queen:

Kaskoyuda 7 taksitle 580 YTL ye yaptırdım. Çalınmaya ve kazaya karşı ful kasko. Koc Alyansta 250 cc. yede nereden olursa olsun calınmaya karşı siğorta ediyorlar. Şimdilik bu kadar

sbuyukkilic tekerleklerini kazasız belasız keyifli sürüslerde güle güle kullan .. Sana 580 YTL ye mal olan kasko bence su ana kadar alınmıs en ucuz teklif .. Aylardır benim gibi bircok GTS ci kasko pesinde .. Sayet yaptırmıs oldugun acentenin adını ve telefon numarasını yazarsan sanırsam bircogumuz faydalanacaktır özelliklede ben :wiinkk: Tesekkürler .. :cat:

UZAY

Forumdan Uzaklaştırıldı
sbuyukkilic´isimli üyeden Alıntı

lastik tamir ve şişirme spreyi almasını tavsiye ederim. O lastiği tamirci ne sökebilir nede yapabilir. Hele arka tekerleği bile usta eller 4-5 çeşit anahtar takımıyla söktü. Tamer ve Taner ustalar cayıda ismarlayıp beni gönderdi

Bende iyice hava filitresi nerdedir, o nedir bu nedir fikir sahibi oldum.

selam arkadaşım, sana özelden yazmıştım fiyat alman için aldığın fiyat söylediğm yerden mi acaba? bu arada özelde yazdıkların için teşekkür ederim :) aynı şeyleri düşünmüşüz demek

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet kaskoda sondurum ve adres iletişim bilgilerini alalım....:bounce:
S&S

Gerci sym başlığında bir sigortacı arkadaş var.
O da yardımcı olabilir.
Benim yaptırdığım acente

PASHA SİGORTA
Devrim Mete
0216 660 19 43
0532 586 29 73

Koc LLİ anz

İsteyene policeyi fakslayabilirim.
577.26 ytl

6.000 ytl 200 ytl de canta yazıldı İkinci el almıştım

sbuyukkilic sen bu makinayı 2. el aldıgın icin policene 6 milyarlık bir rakam yazıldı .. Peki bizim makinalar sıfır alındı gene 6 milyarlık rakammı yazılacak yoksa bugünkü degeri üserindenmi islem görecek :wiinkk:

Herkese selam, İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için yeni bir oluşum başladı !
İstanbul [MT] topiğinden gelişmeler takip edilebilir !

sbuyukkilic sen bu makinayı 2. el aldıgın icin policene 6 milyarlık bir rakam yazıldı .. Peki bizim makinalar sıfır alındı gene 6 milyarlık rakammı yazılacak yoksa bugünkü degeri üserindenmi islem görecek :wiinkk:

Joyride 2004 ve sigortacı arkadaşlar artık gereğini yapar. Gerci benimkide 2006
1000 km de o sayılır ama 7000 olursa tahmin ederim 50 ytl artar.

Joyride 2004 ve sigortacı arkadaşlar artık gereğini yapar. Gerci benimkide 2006
1000 km de o sayılır ama 7000 olursa tahmin ederim 50 ytl artar.

sbuyukkilic arada göz korkutacak bir farklılık yook cünkü uzun süredir bu topiide kasko konusu gündemdeydi lakin alınan fiatlar dudak ucurtan cinsden oldugu icin kimse yanasmamıstı .. Su anki fiata sanıorum benim gibi bircok SYM kullanıcı sıcak bakıyordur .. Tekrar Tesekkürler :rendeer:

kasko

evet sıcak bakıyoruz çok sıcak hemde

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet sıcak bakıyoruz çok sıcak hemde

Sevgii Barış..Ben bişi demiom walla..:wiinkk: Top sende...Arkadaşlar bakın barışda sıcak bakıo bi sorun bakalım neden????:cherry:
S&S

korlasta 1000 km gts vardı joyride verip üstünü kredi kartıyla ödeme yapacaktım yaklaşık 1 hafta oluyo kapora vermeye gittiğimde satıldığını öğrendim hevesim kursağımda kaldı:salut: :salut:

bilgisi olan varmı? joyride ın emme sibobu kırıldı ve parçası 1,5 ay bulurmuş gelmesi korlastan.altan motoru aradım,tamer abi salı akşamı getiriyor sağolsun :rendeer: :rendeer: gerçekten çok iyi insanlar...

korlasta 1000 km gts vardı joyride verip üstünü kredi kartıyla ödeme yapacaktım yaklaşık 1 hafta oluyo kapora vermeye gittiğimde satıldığını öğrendim hevesim kursağımda kaldı:salut: :salut:

bilgisi olan varmı? joyride ın emme sibobu kırıldı ve parçası 1,5 ay bulurmuş gelmesi korlastan.altan motoru aradım,tamer abi salı akşamı getiriyor sağolsun :rendeer: :rendeer: gerçekten çok iyi insanlar...
,

Renk grimiydi.:queen: :queen:

::winkwink

Sanki benim motora benziyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar