Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm atlas

o vınlama sesine pek anlam veremedimm benim motor nerdeyse 10000 km oldu hiç öle sesle karşılaşmadım.sana bu konuda ilk bakımda servise gittiğinde yardımcı olurlar kesinlikle ikinci probleminde zannediyorum karbüratör ayarlarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Bende bir joyride kullanıcısı olarak tek şikayetimm biraz fazla yakmaya başladıı son günlerde bunuda havaların soğumaya başlamasına ve benimde zannediyorum termostatda bi arıza olabilir çünkü motor zor ısınıyor ve haliyle daha fazla otomatik jiklede kalıyor diye düşünüyorumm bunun içinde bir servise gidip baktıracağım.

Bu arada herkesin CUMHURİYET bayramını kutlarımm.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Feneralayı ( Sadece 4 SYM'Ciydik ) :pale:

dsc07664ff8.jpg

dsc07663oe7.jpg

Video:http://www.izlesene.com/video/amator/14740/29_ekim_cumhuriyet_bayrami

Soldan Sağa
Thai Pashca Uzzy Zuhtupaşa

dsc07671yc8.jpg

dsc07658yv5.jpg

dsc07662pp3.jpg

Muhtesem bir törendi ... Pashcam resimler bomba .. Aslında dier Sym ci arkadaslarımıda yanımızda görmek isterdik ama mutlaka kendilerine göre haklı mazeretleri wardır saygı duymak lazım :cherry:

Sadece törenle kalsa gene iiiii bu coskunun sonrasında hızımızı alamadık we gene aynı tayfa önce Maltepe 216 sonra Burger Kıng takıldık durduk iste :cherry:

Bacaklar eller yoruldu dur kalktan ama akıllardan silinmeyek muhtesem bir Cumhuriyet Bayramı gecesi oldu ....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE :wiinkk:

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI
Kutlamalarına katılan tüm arkadaşlarımıza hepimiz adına teşekkür ediyorum.

Resimler flaş yetersiz olduğu için karanlık çıkmış , biraz ışık ayarı yapıp tekrar gönderiyorum.

PAŞAMIN YÜZÜNÜ NET GÖREMEDİĞİM İÇİN İÇİME SİNMEDİ DOĞRUSU...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gercekten Az ve öz SYM ciler olarak caddenin dikkatini çektik..Çok kalabalık ve reorganize bir toplulukta olsa Cumhuriyet coşkusu muhteşemdi...
Resimler için ne desek az..:) Herkese cok tesekkurler..
S&S

Valla paşam 5. SYM ben olacaktımm ama buluşma yerinin değişikliğinden haberim olmadı bostancdaki buluşma yerine geldim.Kimseleri göremeyince geri döndümm.:pale:

paşam yağmurlar başladı gerçi ama bir bursa yapalım
havalar açarsa bir pazar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla paşam 5. SYM ben olacaktımm ama buluşma yerinin değişikliğinden haberim olmadı bostancdaki buluşma yerine geldim.Kimseleri göremeyince geri döndümm.:pale:
Ah be canım kardesim..Bzi aksamki organizasyona katıldık..:pale: Herhalde ondan..:wiinkk:
paşam yağmurlar başladı gerçi ama bir bursa yapalım
havalar açarsa bir pazar :)
YAw Murat nasıl olcek..en az 2 hafta havalar böle görünüor..:cyclopsan Ayrıca gelecek hafta iyice soguyacak gibi..
S&S

allahtan ümit kesilmezzz paşammm bursa dediğin şurası hem arkadaşlarla tanışır birde iskender kebabı yeriz eski oto garın orada :)

slm atlas

o vınlama sesine pek anlam veremedimm benim motor nerdeyse 10000 km oldu hiç öle sesle karşılaşmadım.sana bu konuda ilk bakımda servise gittiğinde yardımcı olurlar kesinlikle ikinci probleminde zannediyorum karbüratör ayarlarından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Bende bir joyride kullanıcısı olarak tek şikayetimm biraz fazla yakmaya başladıı son günlerde bunuda havaların soğumaya başlamasına ve benimde zannediyorum termostatda bi arıza olabilir çünkü motor zor ısınıyor ve haliyle daha fazla otomatik jiklede kalıyor diye düşünüyorumm bunun içinde bir servise gidip baktıracağım.

Bu arada herkesin CUMHURİYET bayramını kutlarımm.

Cevap için teşekkür ederim Joyride 2004, sorunun ne olduğunu bende anlamadım ama kullandığın benzine göre motor farklı davranıyor o kesin. Daha önceki 3 defa yakın olduğu için Shell den alıyordum, şimdi BP den almaya başladım bakalım ne olacak, en azından motor sorunsuz ilerliyor şimdilik.
Şu performans bujileri ve hava filtreleri konusunda bilgisi olan var mı acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Daha öncede bu benzin meselesini konusmustuk..Mumkun oldugunca aynı benzinciyi kullanmakta fayda var..
Birde özellikle araba kullandıgım gunlerdeki gaz verme alışkanlığımı motosikletde de uygulamaya başladım.
Ben bunun adına deniz kabugu taktiği diyorum..
Nasılmı?? Şöyle..
Gaz pedalı yerinde deniz kabugu oldugunu düşünerek basardım..Yani kırılgan bir şey oldugu bilinciyle nazikçe...
Aynısını şimdi avcumun içinde düşünüyorum..Çok sıkarsam kırılacakmıscasına özellikle kalkışlarda yavaşca gaz veriyorum..Birde mumkun oldugunca red line kullanmıyorum..Elimin altındaki elcikte her zaman için 1/4 gaz payı bırakıyorum..
Deneyin, alıştırın kendinizi ve özellikle benzin tasarrufu konusunda sonuçları görün..:cat:
S&S

bende yeni bir motor kullanıcısı olarak performanslı kullanım ile benzin arasındaki orantıyı gördüm
bir depo ile (ki çoğunlukla iki kişi kullandık) gts 250 de 330 km yol yaptım 80 i aşmadan
tekrar fulledim ve allah ne verdiyse yüklendim 200 km anca yaptı bir depo ile
aslında bende ilk başlarda araba gibi düşündüm arabada düşük devirde araç çekiş yapsın diye fazla yakar ya
sanırım bu motorlarda geçerli değil arkadaşlar:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gözler merti aradı ama nerdeeeeeeee...

Yakıt konusunda en sıkıntılı olan benim aranızda arkadaşlar, sürekli su çıkıyor benzinin içinden. Bu da motorun silindir kapağı ve sübaplarda olumsuz etki yapıyor.
Bir ara Altan motora bırakabilirsem detaytı bir inceleme yapılacak ama vakit meselesi tabi...

emeğine sağlık voyager güzel olmuş flaş yetmiyor daha iyi bir makine almam lazım :pale:

teknoloji süratle ilerledikçe yetmez paşam sym xp 500 geliyor yaaaaaa :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teknoloji süratle ilerledikçe yetmez paşam sym xp 500 geliyor yaaaaaa :queen:
Yaw bildigim kadarıyle 500 lük makine daha konsept konumunda..:silent: Ama eger seri imalata gecerse bir cok markanın canı sıkılır...:cherry: Buyrunuz önden görüntüsü de fena diil yani..:)
S&S

çok güzelll yaaa ben yaza benim motoru tamerin dediğigibi inci beyazı yapiiimmmm :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar