Sevgili Alperm; ( ve tüm joyride almayı düşünen dostlar )
Joyride, SYM marka ve kalitesini taşıyan piyasadaki en iyi scooterlardan biridir.
Biraz daha yakından tanıman için sana kendi motosikletimin fotoğraflarından sunayım;
Joyride 200, 2 kişilik gezintiler için idealdir. Son derece sorunsuz, malzeme kalitesi oldukça yüksek ve gerçekten konforlu bir sürüşü vardır. Çift disk frenli ve su soğutmalıdır. Benim ağırlığımda biri (95 kg) için 125 km'ye varan maksimum hızı test ettim, fakat zaten bu hızlarda sürüş hiçbir motorda gerçekten güvenli değil. Normal seyirde acil sollamalar için motor sana istediğin gücü veriyor.
Ben genellikle eşimle doğa gezilerinde kullanıyorum motosikleti. Yakıt sarfiyatı hacmine göre oldukça düşük, ayarlanabilir süspansiyonu ile asfalt ve toprak yolda bile rahat edeceğini düşünüyorum.
Joyride'ın tasarımı da oldukça etkileyici. Bir motosiklette tüm bu özellikleri yan yana bulabileceğin pek az marka vardır. Dizaynı sade, kompakt ve oldukça ergonomik. Biraz reklam gibi konuştum ama takdir edersin ki bu ilk motosikletim olan SYM'den ne denli memnun olduğumun bir göstergesi.

Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.