Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mertdg' Alıntı:
bunlara gerenk yok mayk..alırım anahtarını..reklam kokan hareketler bunlar...
en son gazladığımızda "senin egzosun neden böle görünüo arkadan demiştin son noktaya vardıgımızda..:mrgreen: :mrgreen:
S&S

zuhtupasa' Alıntı:
en son gazladığımızda "senin egzosun neden böle görünüo arkadan demiştin son noktaya vardıgımızda..:mrgreen: :mrgreen:
S&S

yaşlılara hürmet edip ..önden gitmesine izin ver...bide zate adam tavlada yenilmiş.morali bozuk..tirip atio...

sonra bak adamın dediğine......gülermisin ağlar mısın....paşa sen rüyanda geçersin anca beni.....:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şakir ve çiçek abbas :cherry:

serkan senide geçerim thai de..herkezi geçerim.....en kolayda paşa.....bisikletle bile geçerim...hatta gerigeri bile geçerim paşayı.....

yaw arkadaslar inanamayacaksınız ama şehir içinde bi depola tam gaz 385 km yaptım sanırım motor acıldı diye boyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu başlığı da geyiğe sardırdınız ya helal olsun size

DUYURU

En son ayna sinyal camı siparişi veren arkadaşların dikkatine.
İstanbulda sinyal camlarını yaptırdığımız abimiz, tatile gitmiş bulunuyor ve 20 günden önce gelmeyecekmiş, dolayısıyla camların yapımı da askıda, sipariş veren arkadaşlar bana ulaşırlarsa iyi olur kanısındayım.

Sevgiler saygılar falan filan.....

:silent: Ben bu yazıyı yazdığım sırada bu topic 15.000 kez görüntülenmiş, oysaki sadece 586 kez mesaj yazılmış, neden ? İnsanlar SYM hakkında araştırma yapıyorlar, bilgi topluyorlar da ondan. Kim kimi tavlada yener veya geçer onları pek ilgilendirmiyordur sanırım. Hepinizi ayrı ayrı seviyorum, inşallah böyle söyledim diye bana darılmadınız ama;

Thai demişki;

Bu başlığı da geyiğe sardırdınız ya helal olsun size

"Thai" haklı bencede.

Forumdan Uzaklaştırıldı
thai ve diger geyik yapmayan arkadaşlar..haklısınız valla:rendeer: ama mert böle işte naapsın:pr: adamın motordan baska hayatı yok..:pale: oda gitmioo zaten..:cherry: bırakın relax olsun cocuk..:salut: :queen:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
FutureShock' Alıntı:
abi benim zat patladı bana da bi sym ayarlayın geliyorum :)
:queen: geeel vatandaş sıcak GTS ler vaar..geel..:cat:
S&S

Ben bu gidisle asla GTS alamam mert inde dediği gibi bisiklet alırım ben hep sorun hep sorun lanet olsun :pr: :pr: :pr: :salut: :pr: :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mio ya oturmuşluğum var çok ufak bir motorsiklet hatta bir resmimide eklerim

boyum 1.70 mio nun boyutlarını tahmin edebilirsin bayanlar için ideal bence

Çok ufak diyosun ama kullandın mı bilmiyrum kullanmanı tavsiye ederim çünkü çok muhteşem bişi şöle bi örnk veriyim antalya kale'de yokuş yukarı arkasından herhangi bi 125cclik scooter yetişemiyor.Fiyatı 3,330ytl plaka hariç tavsiye ederim...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motora lafım yok motor harika birşey hatta almayı düşündüm ama başlangıç olarak fiyatı bana yüksek geldi bu seneyi öğrenmek için tayvan malıyla geçiricem seneye gts250 inşallah
güle güle kullan güzel seçim yapmışsın

Teşekür ederim.Bana şimdilik bu yetiyor sahile gidiyorum falan filan işte her işimi yapıyorum güzel alet...

Bana alınan tavırları kınıyor ve bundan sonra foruma yazmıyorum........

Herkese selam, bir suredir sym joyride ile ilgileniyorum, cok kullanicisi yok anladigim kadariyla, tavsiyeler hep gts uzerine, joyride'in eksileri cokmu acaba, bilgi alabilirsem cok mutlu olacagim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
mert....Allaşkına yaz...:rendeer: :p walla olmaz yaaz..:mrgreen:
S&S

alperm merhaba

bizim topikte çoğunluk gts 250 ağırlıklı ama joyride da yok değil
ben mayıs başından beri joyride kullanıyorum hemde 2. el aldım 6000 km deydi hergün işe gidip geliyorum yani günlük 30km yapıyorum ve şu an 8100 km de ve herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar. joyride hakkında öğrenmek istediğin başka şeylede olursa bildiğin kadarıyla yardımcı olurum.
hoşçakal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar