bu arada motana spybotlara mesajım var......
kusuruma bakmayım ben gördüğüm ve kendimce doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri yazıcam..şimdiden özür....
estore açmışsınız daha önce konuştuk ancak içindeki ürünler,resimler,fiyatlar hatta kategoriler bile korlastan alınmış.......korlas 2 seneden fazla aynı şeyleri yayınladı....yani ne kadar doğrudur bu yapılanlar...ürünleri korlastanmı alıyorsunuz? yoksa korlas mı sizden almakta????? bu arada motananın sayfasında suzuki motorsiklet blgileri yok ama estore bölümünde satışı var...diğer aksesuarların %90 'nı suzuki parçaları...sym parçaları nerede??? hayabusa egzozu burdan biraz zor satılır derim bence.........
kasklar,montlar ve diğerleri korlastan...... böyle bir sayfaya gerek yoktu kısacası..alan ordan gidip alıyor zaten....bir symci kardeşlerime sorun korlastan hiç birşey almışlar mı??? biz adamlardan uzaklaşmaya çalışıyoruz..karşımıza başka yerden çıkıyorlar....
başta söylediğim gibi, küçük bir camiya olduğumuz için, her şey ortada...zahmet ve emek verdiğiniz yani alışveriş sayfanızın performansı bu anlattığım nedenlerden dolayı bence düşük olur.....ürünlerin farklı olması gerekli bu arada kimce 400 euro verip internetten o montları ve botları almaz...korlas kaç tane satmış bu güne kadar ??? o kadar para verilecekse gidip denenir, ellenir bakılır alınır.....
motor parçalarına gelince....büyük motorlar zaten bu parçaların korlasta olduğunu biliyorlar...gidip ordan alırlar en azından ufakta olsa pazarlık şansı var...en kötü montaj yaptırırlar, parçayı görürler.........
internetten bir araştırma yaparsanız scooter ile ilgili 100 lerce aksesuar bulunuyor...türkiyedede bunların sayısı az..olanlarda çin malı...bence buraya yönlenmenizde fayda var....
bu arada hala hayabusa sepete ekle var...ahahhaha sepet yaa...... motorları çıkartmanızı tavsiye ediyorum.........yeni bulunmayan ürünleri koymanızı ve bu ürünlerin sadece bu sitede bulunmasını piyasaya verilmemesini tavsiye ediyorum.......
üye olmaya çalıştım her şeyi doldurdum en sonda şifre uyunsuz dedi herşeyi sildi ....... tekrar girmeye üsendim açıkçası...yazılımcı arkadaşlara bilgi.......niye form uçuyor hatalı yer değiştirilir devam edilir...
yazdıklarım için anlayışınıza sığınıyorum.benim arzum bu sitenin çok hareketli olması...para kazanması..kazansınki..patronlar daha iyisini yaptırsın:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: .....:rendeer:
serkan79' Alıntı:
Abi zuhtupaşa geliyo yaşlı başlı adam üşenmiyoda senmi üşeniyon

zuhtupaşa pardon
paşam yaşlı değildir serkan..sadece olgun.....:queen: :queen: :queen: