masimtuncez' Alıntı:Dostlar......
BEnde GTS 250 almak istiyorum Hatunu razı etme turlarındayım şu anda.....
9.000 YTL diyorlar. Bu arada Kayseri'deyim.. Forumu yeni takip etmeye başladım 29 sayfayı bir günde okudum.. Şunu farkettim hepiniz içten insanlarsınız.
Konuşurken bu denli güzel türkçe kullanmanızı da canı gönülden tebrik ediyorum ve sizinle aynı forumu paylaştığım için gurur duyuyorum
masimtuncez' Alıntı:Dostlar......
BEnde GTS 250 almak istiyorum Hatunu razı etme turlarındayım şu anda.....
9.000 YTL diyorlar. Bu arada Kayseri'deyim.. Forumu yeni takip etmeye başladım 29 sayfayı bir günde okudum.. Şunu farkettim hepiniz içten insanlarsınız.
Konuşurken bu denli güzel türkçe kullanmanızı da canı gönülden tebrik ediyorum ve sizinle aynı forumu paylaştığım için gurur duyuyorum
YeK' Alıntı:merhaba arkadaşlar
beni hatırladınız mı? Hani 1,85 boyla mio almayı düşünen arkadaşım ben:mrgreen:
Malesef beni sym ci yapamadınız çünkü motomax öyle bir indirim yaptı ki bugün gittim daelim history 125 aldım..
Yarın akşam, plaka ve ruhsat herşey dahil teslim alıyorum eve kendim getiricem
çok heyecanlı yahu...
Sizi unutmadım...
Sevgiler ve Saygılar...
YeK' Alıntı:merhaba arkadaşlar
beni hatırladınız mı? Hani 1,85 boyla mio almayı düşünen arkadaşım ben:mrgreen:
Malesef beni sym ci yapamadınız çünkü motomax öyle bir indirim yaptı ki bugün gittim daelim history 125 aldım..
Yarın akşam, plaka ve ruhsat herşey dahil teslim alıyorum eve kendim getiricem
çok heyecanlı yahu...
Sizi unutmadım...
Sevgiler ve Saygılar...
50-60 km hızla yavaş yavaş gidecen 300km doldugu zaman hangi şehirdeysen yağını değiştircen veya 400km gidersin ankarada yagını değişirsin sonra devam edersin pınarbaşında radar var fazla hızlı gitmemasimtuncez' Alıntı:Dostlar 7.500 YTL çok iyi burada 9000 YTLama ben kayserideyim motoru buraya nasıl getirtebiliriz veya biliyorsunuz ilk 500 kilometrede dikkat edilmesi gerekenler var...
Diyelim ki motorla kayseriye gelmem gerekti.....
Nelere dikkat etmeliyim? bilgilendirirseniz ve önerilerde bulunursanız çok mmenun olacağım
Sağlıcakla Kalın....
PIPER' Alıntı:MASIMTUNCEZ Hoşgeldin...
Mert motana debriyaj seti getirmiş diye yazmışsın, debriyaj sorunu olan bildiğin tanıdık arkadaşlar var mı? Varsa ne tarz problemler yaşıyorlar merak ettim.
Ayrıca Motana E-store 'u açmış ve bizim motorları maxi scooter değilde scooter kategorisine almışlar.Yaa şaka bir tarafa ben bu e-Store'da bizim makinalar için yedek parçalar çantalar, sisy barlar ne bileyim ön cam çeşitleri falan bekliyordum, mesela SYM anahtarlıkları, birtakım aletler falan. Motanacı arkadaşlar bu yazıyı okurken "acele etme onlarda olacak!" diyorlardır inşallah. Demiyorlarsa o zaman "ne anladık o işten" derim bende...
:wiinkk:
1 temmuzdu 5 oldu..15 20 gitmesin kanka:queen:uzzy' Alıntı:Cok az kaldı Temmuz 5 de kavusuorum bekledigime degecek :cat: :wiinkk: