pazartesi günü ufak bir liste yapıcam bütün modeller için
kucukprens' Alıntı:SYM kullanıcılarina birkac sorum olacak:
1- joyride ve gts voyager'in üzerinde gelen orjinal lastiklerin markasi nedir? ve yol tutusu nasildir bunlarin? Yani ybr 125 gibi alinir alinmaz degismesi gereken ve islak zeminde kayan turde bir lastik mi? sizler lastiklerinizi degistirdiniz mi?
2- joyride ve gts ile en uzun ve artcili yolculuk kac km oldu? istanbuldan nerelere kadar artciyla birlikte geziler yapilabilir sizce?
3- On arka fren koordineli calisiyormus sanirim. Bunun belirgin bir yararini goren oldu mu?
yanitlar icin tesekkurler.....sym konusundaki bilgilere devammmmm
joyride 2004' Alıntı:Teşekkur ederim voyager hoş bulduk) siteyi yaklaşık 1 yıldır ara ara takip ediyorum,ve aşşa yukarıda 2 seneden beri bir motor alma hevesim vardı ve sonunda alabildim, siteye üye oldum bugün fakat bazı yerleri atlamışım heralde şimdi eksik olan bilgilerimi girmeye çalışıyorum.ben istanbul maltepede oturuyorum. 36 yaşına sigortacıyım.
joyride 2004' Alıntı:slm thai,evet o gri motoru alan benim) seninlede geçen hafta küçükyalıdaki sym bayii'inde tanışmıştık,gts 250 niyet varken bu kısmet oldu
) motosiklet tecrübemin daha yeterli olmadığını düşünerek sıfır ve hemde gts 250 den vazgeçtim.İnşallah yeterli tecrübeye sahip olduktan sonra gts gibi bir motosiklet sahibi olmak isterim.Bu arada senle tekrar karşılaşıp uzun uzun muhabbet etmek isterim.Görüşmek üzere