bende sym joyride 200 var segman istiyor motor benim 600 lira civarında tutar dediler. motorun motorunu komple degistirsem ne kadar tutar asagı yukarı aynı tutarsa yenisini alayım en azından sıfır gibi olur motor? fiyatını bilen varmı?
Aynı problem 2 sene önce başıma geldi. Segman değişmesi gerek dediler, silindir setini komple değiştirdim. Değişim sonrası yapılması gerekenleri harfiyen uyguladım. 2-3 ay memnun kaldım. Lakin sonrasında motor eskisi gibi sesler çıkarmaya başladı. Anladım ki motor, hiçbir zaman ilk günkü gibi olmayacak. Bunu bilerek yaptır istedim![]()
bende sym joyride 200 var segman istiyor motor benim 600 lira civarında tutar dediler. motorun motorunu komple degistirsem ne kadar tutar asagı yukarı aynı tutarsa yenisini alayım en azından sıfır gibi olur motor? fiyatını bilen varmı?
halilsavas arkadaşım 120/70-12-52L
arkadaslar ben muımkun oldugunca motoru ellettırmemeye calsıyorum cunku turkıyede bu motorlardan anlayan usta yok bırkere basıma geldı ne cekmıstım ya onun ıcın ders aldım havafıltresı yagını fılan degıstırttırıyorum hepsı o motora bırkere dokundularmı hıcbırzaman ılkgunku gıbı olmuyor