jada 82 ve ethem. iyi dilekleriniz için teşekkürler.
4 haftadır maxi aramaktan sınır hastası olmuştum çoğu leş durumda. yoğurtçu yoğurduna ekşi demiyor. ama yakından görünce mantara bağladığıda bellı yanı.
gts evo aklımda yoktu, piagionun 3-4 modeli , yeni kasa burgman,majesty gibi modeller bakıyordum.hepsi leş çıktı tek düzgün burgmandada fiatta anlasamadık. bu şansa denk geldi. açıkçası ne alıcı gözüyle baktım, nede beğendim. taaki kullanana kadar. motor harika ötesi. konfor süper ,göstergeler harika, titreşim yok , bayırda zorlanma yok , motor sessiz , büyük bagaj kapasitesi , güzel ön ve arka görünüm.beyenmediğim hiçç bir yeri yok. xmax 250 yi bile sevmemiştim, cbf150 şehir içinde kral, uzun yolda işkencee. ama bu da şehir içinde sıkıntı yaratmıyor,çok dengeli ve kıvrak, hararet yapmıyor fan hiç açmadı. bayramda edirneye bastım ve rahatlıktan keyfime diyecek yoktu.
ivmelene 120-125 e kadar hemen çıkıyor,rüzgar bile etkilemiyor. düz yolda 135-140 arası gidiyor, son hızı 148 km. bu süratte kesici devreye giriyor ve üstüne asla çıkmıyor.
yakıt bilgisine gelince bence harika. uzun yolda 120 km süratle 25tl benzin ile 200km yol yaptı, tahminimce 80-90 km süratlerde cbf nın yakıtına nerdeyse denk gelir.şehir içindede artış yok. ilginç, yakmıyor gerçekten.bu motorla bayağı km deviririm gibime geliyor.