Slm bende 15.01.2010 tarihinde 2009 model,5 000 km de gri renkli SYM GTS 250 aldım,fiyatıda kış ayında olduğumuzdan dolayı (6000 tl)makul aldım kanısındayım.
Motosikleti bu sitedeki olumlu yorumları okuduktan sonra aldım,motosiklet katır gibi çekiyor,120 km hıza ivmeli bi şekilde çıkıyor,daha sonra yavaş yavaş 135 km hızı görüyor,oldukça dengeli,gösterişli,mekanik ve plastik olarak son derece kaliteli görünüyor.
Merkezi frenleme sistemine hasta oldum,arka frene basınca,ön disk te belli oranda tutuyor ve motosiklet olduğu yere savrulmadan yapışıp kalıyor,orijinal lastikler virajlı ve hafir ıslak zeminlerde kesinlikle güven vermiyor,en kısa zamanda metzeler marka lastikle değiştirmek lazım.Kış mevsiminde çok yakıt yakacağınıda hesaba katarak,son damlası bitinceye kadar yakıtını ölçüp sizi en yakın zamanda bilgilendirmek istiyorum.
Yine gözüme çarpan eksi taraflarından biride,ardçı ayak koyma yerindeki grenajın altında herhangi bi destek olmadığı için,binme anında veya seyahat esnasında dikkatsizlik olması durumunda bu grenaj kesinlikle kırılacaktır kanaatindeyim,o bahsettiğin grenajı söküp altına herhangi bi destek yapılacak bi durum olursada sizleri bilgilendirmek isterim.
motosikletin farları gayet güzel aydınlatıyor,rampalarda motosikleti sabitmelek için el freni benzeri gibi birşey yok,onuda yakında orijinal özelliğini bozmadan ve kötü görüntü yaratmadan çözerim diye tahmin ediyorum,bunuda yaptığımda sizlerle resimli olarak paylaşmak isterim.şimdilik hoşca ve esence kalın.