Yaw bende yakın gelecekte olmasa bile SYM GTS 250 almayı düşünüyorum. Bu ve benzeri problemleri sym gts kullanıcılarıda yaşırlar mı =? Çok alakaya maydanoz bi parçanız arıza yaptı diyelim. Bu parçanın stoğu nasıl, ellerinde genelde varmı ? Yoksa 1 ay bekle 2 ay bekle. Yukarıda yazan arkadaşa yapıldığı gibi yan yatıp çamura yatmalar falan oluyor mu =? Ben Honda kullanıyorum şu anda ve garanti kapsamı, servisin elinde olmayan her hangi bi parça teminindeki hız ve servis kalitesi olarak şu anda Hondanın üzerine tanımıyorum. Sym bu konuda nasıldır ? Mesela Honda nın garanti olayı o kadar müthiş ki, kullanıcı hatası olmadığı belli olan her hangi bi arıza veya parça değişimi anında, bedeli ne olursa olsun, sorgusuz sualsiz, kesinlikle zorluk çıkartılmadan ve beklemeden (Ellerinde parça yoksa en fazla 2 gün beklemek suretiyle) değiştiriliyor. Lastik balon yapsa dahi garantiden değişiyor, jant boyalarında dökülme olursa garantiden jantlar değişiyor. Sym de servis hizmeti, garanti kapsamı, servis kalitesi, parça temini gibi imkanlar nasıl arkadaşlar ?