SYM KULLANICISI OLARAK YAZIYORUM İSTEYEN GELİP MOTORU İNCELEYE BİLİR VE ARIZALAR DEVAM EDİYOR 0 KM ALDIĞIMDAN BERİ SÜREN ARIZALAR ŞUAN 5300KM AMA YOLDA BIRAKMADI YUKARDA ALLAHVAR SADECE SALLABAŞ YAPILMIŞ ÖZEN YOK. firene basınca voltaj düşüyor farı açınca benzin ibresi yükseliyor buda sym farkı çinmalında bile voltaj düşmesi görmedim buna verdiğim parayla iki tane çinmalı motor alırdım onlarda garantili. sese gelince yapılmadı hala var o ses servis yok bişey diyor tork sesiymiş diyor ama zır diye tork sesi daha önce duymamıştım benim bildiğim tork sesi egzozdan gelir. onlara bu ses gitmiyor ama var o zırıltı sesi 40km hızdansonra dan sonra geliyor ve bişey daha var radyatör pompasının altında bir delik var ( kaçak kontrol deliği ) ordanda su geliyor onuda servise sordum onada normal bişey yok dediler hava alıyor oradan kimse uğraşmak istemiyor işin açıkcası bu. arkadaşımında başka marka scooter 250cc taywan malı var ondada aynı sorun vardı onun servis radyatör pompasının contaları kaçırıyormuş ama sym herşey normal sanki bedavaya yapıyorlar ozaman garanti vermesin fiyattan düşsün bedavaya almadıkki ciklettende çıkmadı hava filitresi 50tl 1500km oldu gene kirli ben kros yapmıyorum şehir içi asfaltta kullanıyorum ben aldığıma pişman oldum yakında satacam yanlışım varsa düzeltsinler
Son düzenleme: