test linki için tesekkür ederim dostum. sanırım sitedeki test sürücüleri cok objektif deil benzin sarfiyatı konusunda abartmışlar bu motor o kadar yakmıyo

ayrıca küçük demişlerki sonra aynı kullanıcılar sym gts 300i test etmiş ona aynısını dememiş enteresan

neyse işte en iyisi sürücünün kendi testi kendi fikri cünkü herkezin beklentisi cok başka.. far yükseklik konusunda yardımın için teşekkürler ama ben nedense elimi soktugumda bulamıyorum deneyim gerekiyor demekki. neyse şimdi gidip biraz daha kurcalıcam

haziranda yaptırdıgım 6000 bakımında ustaya hatırlatmama ragmen arka dişli yagını degiştirmedi ve bende kitapcıktan kontrol ettigimde her 5000de degişmesi lazımmış onu gördüm. gecen gün 80w-90 numara yag alıp yagı kendim degiştirdim. servis bujisinede bakım yapmadi onuda yapması lazımmış ben kendim söküp temizledim onuda.. ama servis 120 ytlli 6000 bakımı için alıyor sanki hepsini yapmış gibi:farao:
aslında motor 8500e geldi ve ben servise götürmeyi düşünmüyorum garantisi halen dewam etmesine ragmen 9000bakımını ben yapıcam bu soygunculara para kazandırmak istemiyorum zaten benim için zevk motorla uğraşmak.. buji olarakta ngk iridium buji takmak istiyorum kullanan arkadaslar warmı acaba yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim? ilk çalışmada falan katkısı oluyormuş araştırdıgım kadarıyla..bi sorum daha arka suspansiyonlarla ilgili bana biraz yumuşak geldi sertlik ayarını degiştiren arkadaslar warsa izlenimlerini almak isterim hangi ayarı tavfiye ediyorlar (benimki orjinali gibi 3. kademede). şimdilik ben sorunsuz dewam ediyorum arkadaslar izlenimlerimi ve deneyimlerimi paylaşmaya dewam edicem.
kazasız belasız sürüşler dileğiyle..