arkadaşlar bu gts lerin aynalarına takılan camlardan nerde bulabilirim?
aynanın dış kısmına sonradan takılan bi cam aynalarda sinyal yapmak için için forumda mevcut o camlar
slm uzzy şimdi nerden temin edebilirim bana bi adres veya telefon numarası verebilirmisin bu arada scoterin hangi hangi arabanın beyazı bende bu beyazdan boyatmak istiyorumda model veya boya kodu varmıdır?
SAYGILARIMLA
slm uzzy şimdi nerden temin edebilirim bana bi adres veya telefon numarası verebilirmisin bu arada scoterin hangi hangi arabanın beyazı bende bu beyazdan boyatmak istiyorumda model veya boya kodu varmıdır?
SAYGILARIMLA
slm arkadaşlar sym gts 250 ye olan merağım hala içimde olsada silindiri büyük olsun diye silverwing 400 aldım 2006 model sym yi çok istedim ama 2 kişi uzun yolda biraz daha rahat olsun istediğim için bunu aldım
merhaba arkadaslar benim ön fardaki letlerden 2 tanesi yanmıyor bunun için komple farmı degişmesi lazım acaba bi bilginiz varmı hala garantide
merhaba SYM GTS 250 kullanıcıları.bende bu motordan almak istiyorum.sizlerden ricam 'SON ZAMANLARDAKİ' tecrüberinizi ,servis durumlarını,varsa büyük sıkıntılarınızı (büyük yazdım,çünkü küçük sorunlar bitmez) paylaşarak bana yardımcı olursanız sevinirim.iki motosiklet eskittim-caracal 200. yamaha XJ600 diversion, ve şuanda zat150 kullanıyorum.tecrübelerim beni sıkı bir araştırmaya itiyor..