motosiklet tecrübem pek eski değil fakat debriyaj kolunun ne kadar sıkılacağını bilmeyecek kadar da değil.belki uygun devirleri yakalayamıyor olabilirim fakat ne bileyim bu pek ihtimaller dahilinde sayılmaz kontrol ederek vites geçiyorum.
wolf da gerçekten titreşim "biraz" fazla. bunu neye göre söylüyorsun dersen; daha önce honda today, masai'nin 125 cc motosikleti, suzuki an 125, honda cbf 150, kymco agility 125, yamaha ybr 125, sym gts 250 ve honda dylan 150'de yaşadığım tecrübelerle söylüyorum. bu saydıklarımla çok fazla yol yapmadım ama herbiriyle en az 200 km yapmışımdır sanırım.
evet, lastikler motosikletin orjinal lastikleri aslında onlardan çok fazla şikayetim yok artçım çok fazla kaydıklarını söylüyor, tüm ikitekerler gibi kayacaktır elbet ki genelde ıslak zemine girmemeye çalışıyorum. o çok önemli sayılacak bir konu değil.
altan motor'dan şikayetçi olmamın sebebini sponsor firmalar kısmında bulunan altan motor'u tanıyın başlığında izah ettim. tekrar edeyim; kendilerini arayıp istediğim parçaların ellerinde olup olmadığını sordum ve bana ertesi gün geri dönüş yapacaklarını söylediler. söylenen saati biraz geçe (gecikme payı ekledim yani) servise gittim fakat doğru düzgün bir ilgi bulamadım. servisteki usta olmayan fren lambası ampulümü bile takmadı ki elinde olduğundan katiyetle eminim (daha sonra trafikte ışıklarda karşılaştığım bir motorcu arkadaş bana ampül verdi taktım.). gittiğimde yüzüme bile bakılmadı, üstelik motoran'ı aradıklarını ve wolf için hgiçbir parçanın ellerinde olmadığını söylediler. sizin bana yçnlendirdiğiniz yetkili ise altan motor'dan aranmadıklarını söyledi tabii motoran yetkilisine güveniyorum. sonrasında ustaya şimdi ben ne yapacağım dediğimde ise bilmiyorum diyip arkasını döndü defoldu gitti! kendisine çok sinirlendim ve birsürü kötü söz sarfettim, umarım müstehakını bulur!
Sanırım sorunun hala devam etmekte.
Olur böyle şeyler fazla takma kafana...öyle ya da böyle parçalar tedarik edilebilrler:wiinkk:
Motoran'ı aradınmı? sana nasıl yardımcı olabileceklerine dair ne dediler?
Motoran'ı ara ve ihtiyaç duyduğun parçaları sor! yoksa bile mutlaka getirtirler senin ihtiyacını.