etiler korlasa götürdüm motorumu ismail bey lede tanıstım yardımlarınız için çok teşekkür ederim dostlarım 
Bu sefer erken kaçtım ama bidahakine uzun uzun beraberiz inşallah.Uzzy allah nazardan saklasın gece karanlığında bile güzeldi beyaz güvercin.
Bu aralar benimki marş basmamaya başladı.2-3 sn sonra basmaya başlıyor.Böyle bir problemle karşılaştınızmı hiç?
Sevgiler
arkadaşlar.geçen sene symgts aldım.km 4000 civarındaüstünü sürekli branda ile kapatıyorum.gün içinde sürekli gölgede muhafaza ediyorum.buna ragmen bazı plastik parçalarda renk açılması oluyor.ilginç olanı bütün parçalarda olmaması.acaba aynı sorun sizinde başınıza geldimi?
ama benim bahsettiğim açılma biraz farklı.benzin kapağının olduğu bölüm ilk günkü gibi siyah dururken, içecek gözünün olduğu koltuğunun altına doğru uzanan büyük parça neredeyse gri renge döndü.yani iki parça arasında çok büyük fark var.zannedersem benim başıma gelen fabrikasyon bir hata.farklı kalitede plastik parça kullanılmasından kaynaklanıyor....
ama benim bahsettiğim açılma biraz farklı.benzin kapağının olduğu bölüm ilk günkü gibi siyah dururken, içecek gözünün olduğu koltuğunun altına doğru uzanan büyük parça neredeyse gri renge döndü.yani iki parça arasında çok büyük fark var.zannedersem benim başıma gelen fabrikasyon bir hata.farklı kalitede plastik parça kullanılmasından kaynaklanıyor....