VOYAGER' Alıntı:MERTDG ARKADASIN DIKKATINE SUNULUR
sereye
Motosikleti: YBR 125 ve 80 lik simson
Çevrim Dýþý
Alıntı:
mertdg´isimli üyeden Alıntı
arkadaþlar 250 cc scooter alacaksanýz zaten performansý unutun yani hepsi ayný gidiyor sonuçta 3 fazla 5 eksik........250 lik scooter iþte....xmax te alsan z pax te alsan fark etmez zaten gitsede basmayýn basmak için yapýlmamýþtýr...en iyi tercih bance maxi scooterlarda, maxi scooter olduðunu gösteren bir bakanýn tekrar baktýðý SYM 250 GTS....görüntü olarak içlerinde en iyisi hatta muhteþemi SYM 250 GTS.....parça kalitesi çok iyi servisi suzuki.......diðerlerinde olmayan bir çok özelliði var en ufaðý sis farlarý.... performans olarak yeterli..dilerseniz yurt dýþýndan performans parçalarý alýyoruz biz...sizde alýrsýnýz....okadar para vereceksiniz görüntü alýn..yok performans istiyorum diyorsanýz 250 km basýcaksanýz race alýn......
GTS yi tek geçerim (250 cc olarak) alanlarýn hepsi memnun...sym kullanýcýlarý topiðine bekleriz......
mertdg; Fiatý ve linkini yazabilir misin? Ben de arayýþ içindeyim.
feragold' Alıntı:arkadaşlar bizzat kullanıcılardan duymak istedim.gts 250 nin şehir içi ve şehirlerarası yakıt tüketimi hangi düzeylerde.teşekkürler
feragold' Alıntı:arkadaşlar bizzat kullanıcılardan duymak istedim.gts 250 nin şehir içi ve şehirlerarası yakıt tüketimi hangi düzeylerde.teşekkürler
VOYAGER' Alıntı:Ben sehır ıcı kullanımda 275-280 km yapıyorum. Full depo sehır dısında ekonomık kullanımla mın 300 ve hatta daha fazlasını yapacagını dusunuyorum.
mertdg' Alıntı:abi senin motor iyi yakıo o fazladan kilolara.....
önde sepet var ya senin hehehhe pırasa fasulye falan ..ağırlık yapar ehehhehe
VOYAGER' Alıntı:Sıngapur'dakı GTS SURUS KONVOYuna katılıyormuyuz ? :wiinkk:
Ben katılmayı dusunuyorum ama sepettekı sebze meyveler bozulur dıye korkuyorum...:queen: Ufak arac buzdolabı mı koysam ne yapsam...:silent: Ayıptır soylemesı cakmak gırısımız varya oraya baglarım..:bounce:
Sahı bu surus konvoyunun TURKIYE VERSIYONU ıcın ne dıyorsun ? Hadı bakalım bu konuda calıs bıraz..:cat: :rendeer:
EEE BENZIN PARALARINIDA VERIRSIN ARTIK HERHALDE... BAK ELIN OGLU OYLE ORGANIZASYON YAPIYOOO..
melik17' Alıntı:slm mert acaba sym gts nin ön kafa kısmı aksesuarlarının fiyatını biliyor musun?
Dostum bu boy ve kilo ile mio'yu sana pek tavsiye etmiyorum Jet150 veya joyride daha uygun olur senin için.YeK' Alıntı:(ben 1.86 ve 75kiloyum)
.