SYM Joyride 300 alınır mı?

Motosikleti
Activa 125
200 bin tl nakitim var başta 20-30 bin km de 2020 model xmax lere bakıyordum daha sonra forumda sym joyride hakkında konuşulanlara denk geldim ve araştırmaya başladım hoşuma gitti 200 bin tl ye 0-3500 km arası ikinci el piyasada var 3500 km deki bir sym joyride temizse alınır mı.

Motosikleti
Activa 125
Peki 3500 km de bir arıza olmuş olma ihtimali var mıdır bunu nasıl kontrol ettirebiliriz ikinci el motor hiç satın almadım öncesinde

Motosikleti
Triumph Trident 660
Peki 3500 km de bir arıza olmuş olma ihtimali var mıdır bunu nasıl kontrol ettirebiliriz ikinci el motor hiç satın almadım öncesinde
İstanbuldaysan analiz moto eksper var.
Ama ben 13 bin km dir sym kullanıyorum bakımlarını düzenli yaptırdım bir arıza yaşamadım

3000 km dir kullanıyorum , İstanbul'un yoğun trafiğinde ağırlığı biraz zorlasada çevre yoluna çıkınca tatmin eden bir motor , 250 cc Xmax ve Forza ile Şile yolunda bir kaç kez kapıştık 😝
Düzlüklerde gaz açmadım bilerek , rampaya gelince dalga geçer gibi uzadım , keyifli oluyor 😁 yakıt tüketimide ilginçtir baya düşük , son depoda normal bir sürüşle 11 lt ile 343 km gittim..

Haa 6 ay sonra satarım diye düşüncen varsa alma yada benim gibi ikinci el düşük km al pcx parasına 300 cc sukutere bin..

3000 km dir kullanıyorum , İstanbul'un yoğun trafiğinde ağırlığı biraz zorlasada çevre yoluna çıkınca tatmin eden bir motor , 250 cc Xmax ve Forza ile Şile yolunda bir kaç kez kapıştık 😝
Düzlüklerde gaz açmadım bilerek , rampaya gelince dalga geçer gibi uzadım , keyifli oluyor 😁 yakıt tüketimide ilginçtir baya düşük , son depoda normal bir sürüşle 11 lt ile 343 km gittim..

Haa 6 ay sonra satarım diye düşüncen varsa alma yada benim gibi ikinci el düşük km al pcx parasına 300 cc sukutere bin..
Neredeyse benim Nc kadar yakıyor. Çok iyi. Bence de alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar