Selam arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım.Bu haziran başı joyride 200i evo aldım.Evo için açılan konu başlığına sanırım fazla ilgi gösterilmemiş o yüzden joyride sahibi olarak buraya yazdım.Joyrideımla 200km yi geçtim ve şu ana kadar çok memnunum.Sadece ön freni sıkınca ince bir ses geliyor.Servisi aradığımda bu sesin normal olduğunu joyrideların hepsinde olduğunu söyledi ama 300km bakımda tekrar göstereceğim.Bununla ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Selam arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım.Bu haziran başı joyride 200i evo aldım.Evo için açılan konu başlığına sanırım fazla ilgi gösterilmemiş o yüzden joyride sahibi olarak buraya yazdım.Joyrideımla 200km yi geçtim ve şu ana kadar çok memnunum.Sadece ön freni sıkınca ince bir ses geliyor.Servisi aradığımda bu sesin normal olduğunu joyrideların hepsinde olduğunu söyledi ama 300km bakımda tekrar göstereceğim.Bununla ilgili bilgi verebilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Birçok motosikletin ön frene basıldığında o ince sesi duymak mümkündür.Eğer o hafiften gelen zzzzzzzzzzzzzzzz sesinden bahsediyorsak gayet normal derim ben.
valla arkadaşlar sizde duyuyorum ses yaptıgını hiç şait olmadın ne başkasında ne kendi motorumda demekki SYM Joyride 200i özel birşey olsa gerek normal joyride 200de öyle bir durum yok ne arkadaşımın motorunda nede benimkinde.
bugün ilk 300 yağ değişiminde özellikle serviste sordum.normal olduğunu arka frenden de çıktığını ama varyatördeki sesten dolayı duyulmadığını söyledi.hatta bir tane balatayı inceledim.balatanın içlerinde çok küçük metal parçalar var.bütün sym balatalarının aynı olduğunu söyledi.daha önce kilit aldığım aksesuarcıda ise super touring bir bmw vardı.o da kendisininki dahil bir çok motorda aynı sesin duyulduğunu önden özellikle çok ses çıkmasının rüzgarı önden aldığından hava kanallarından dolayı olduğunu söylemişti.şu an frenler de gayet iyi tuttuğu için tatmin oldum diyebilirim ama her gördüğüm motorcuya sormaya devam edeceğim gene de sanırım
ben çok dikkat ettim sehir içinde trafiktede uzun yoldada sizin bu ses olayını hiç hissetmedim +ben sym servislerin taktıgı balatalardan kullanmıyorum.ebc marka kullanıyorum ses çıkıyor diyorsanız çıksın ama ben öyle birşeyle karşılaşmadım ve joyride200 kullanan arkadaşlarda şimdiye kadar öyle bir olay duymadım bence sizin sizin balatalar diski çiziyor veya eritiyorda olabilir fren sıkmadıgınız halde diske temas ediyor olabilir.!
ben çok dikkat ettim sehir içinde trafiktede uzun yoldada sizin bu ses olayını hiç hissetmedim +ben sym servislerin taktıgı balatalardan kullanmıyorum.ebc marka kullanıyorum ses çıkıyor diyorsanız çıksın ama ben öyle birşeyle karşılaşmadım ve joyride200 kullanan arkadaşlarda şimdiye kadar öyle bir olay duymadım bence sizin sizin balatalar diski çiziyor veya eritiyorda olabilir fren sıkmadıgınız halde diske temas ediyor olabilir.!
Merhaba arkadaşlar malibu79'un motorunu satın aldım ve çok memnunum ''''mali sağolsun çok temiz bakıyodu zaten''''. Tüm arkadaşlara iyi günler..
Abi siteye üye olmuşsun haber vermiyosun bide.Önce hoşgeldin diyelim adet yerine gelsin. Senin de gayet iyi bakacağından şüphem yok. Ben henüz alamadım silver'ımı. Bu gidişle ben de senden geri alırım benim kara kızı![]()
sağol malim. elimden geldiği kadar iyi bakıyorum, motor senin sayılır, evin önünde zaten sormana bile gerek yok.. öptüm seni...
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
arkadaşlar ağırlık seti ne işe yarar, bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim..