SYM Joymax Z Plus piyasası

Motosikleti
FORZA
Merhabalar
bir müşterimde 2023 bir sym joymax z plus var piyasasının alt bi rakamına vericek
4 bin km de
sormak istediğim şu büyük ihtimal al sata alıcam bunu piyasası olan bir motor mu , arıza veya kroniği varmıdır
alacağım rakamda 150 bin tl bu arada çok bilmiyorum piyasasını

Motosikleti
cbf 150
Bende var daha doğrusu şirkete aldım. Bizim çocuklar bazen şehre inip devre falan vs alıyorlar pratik oluyor. 75 000 kmde 3 yaşında hiçbir sorunu yok. Yeni kasası sanırım digital ekranlı. Sym sağlam motordur bende araştırmıştım şirkete almadan evel PCx lere forzalara bakmıştım bu uygundu ve kaliteside çok iyi. iyi ekspertiz yaptırsın arkadaşın alsın. Çok ucuza maxi scootera biner.

İvmelenmesi falan kendi vespamda daha iyi konforuda vespadan daha iyi ayrıca bagaj hacmide vespadan daha iyi.

Motosikleti
GSX8S
Fiyatını hatırlamıyorum ama muadili modellere göre iyi bir fiyatı olduğundan 2023 model bir ilanı favorilerime eklemiştim 2024 ün sonlarında. Aynı ilanın 2025 in sonuna doğru sahibindende vade farksız 12 taksitle hala durmakta olduğunu hatırlıyorum. Hızlı dönen bir piyasası yok gördüğüm kadarıyla.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Merhabalar
bir müşterimde 2023 bir sym joymax z plus var piyasasının alt bi rakamına vericek
4 bin km de
sormak istediğim şu büyük ihtimal al sata alıcam bunu piyasası olan bir motor mu , arıza veya kroniği varmıdır
alacağım rakamda 150 bin tl bu arada çok bilmiyorum piyasasını
Fiyat iyi. Piyasası, xmax forza gibi, çok hareketli değil. İkisinden de aşağı kalacağını sanmam. Binmek amacıyla alınacaksa, alınır.

Motosikleti
FORZA
Fiyat iyi. Piyasası, xmax forza gibi, çok hareketli değil. İkisinden de aşağı kalacağını sanmam. Binmek amacıyla alınacaksa, alınır.
binmek değilde 5 10 ekmek yerim diye alıyorum açıkcası xmax alıcamda biraz açığım var :D

Motosikleti
Forza 250
5-10 ekmeği biraz zor yersin,daha doğrusu attığın taş ürküttüğün kuşa değmez muhabbeti diyelim.Bütçe 150*160 bandıysa uygun fiyata nmax yada pcx alıp satmaya çalışman daha iyi olur bence.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
binmek değilde 5 10 ekmek yerim diye alıyorum açıkcası xmax alıcamda biraz açığım var :D
5-10 ekmeği biraz zor yersin,daha doğrusu attığın taş ürküttüğün kuşa değmez muhabbeti diyelim.Bütçe 150*160 bandıysa uygun fiyata nmax yada pcx alıp satmaya çalışman daha iyi olur bence.
Aynen öyle. Alımı, satımı, beklemesi... Hazır alıcısı varsa olur. Ya da şansımı denemek istiyorum da diyebilirsin. Belki de beğenir, kullanırsın. :D

Motosikleti
Forza 250
Aynen öyle. Alımı, satımı, beklemesi... Hazır alıcısı varsa olur. Ya da şansımı denemek istiyorum da diyebilirsin. Belki de beğenir, kullanırsın. :D
Ya piyasada şuan sadece ölücüler alım yapıyor,4k kmde çantalı forza var 285e bırakacağım 265-270ler havada uçuşuyor.Satsam yamaha ya gidip nmax bile alamıyorum sattığım fiyata.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motor işinden iyice bıktım alması kolay satması zor kitlesi kanser,satıp araba alacağım ondan sonra da herhalde benle yaşlancak bi honda veya suzuki bakıp defteri kapatcam

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

Ya piyasada şuan sadece ölücüler alım yapıyor,4k kmde çantalı forza var 285e bırakacağım 265-270ler havada uçuşuyor
0 KM ÇANTALI 2025 modeli 309000 tl olunca kimse kullanılmaş motora 285 vermez
25 daha koyar gider sıfırını alır kontağı ilk kendi açar
2. el piyasası fırsatçıların at koşturamadığı gibi oldu tam yerine oturdu

Motosikleti
Forza 250
0 KM ÇANTALI 2025 modeli 309000 tl olunca kimse kullanılmaş motora 285 vermez
25 daha koyar gider sıfırını alır kontağı ilk kendi açar
2. el piyasası fırsatçıların at koşturamadığı gibi oldu tam yerine oturdu
Ee tabi orası öyle,mantıklı olanda o zaten.Ben ve benim gibi senede 2-3 motor değiştirenler için dezavantaj sadece o kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben şimdiye kadar ki bütün motorlarımı sıfır aldım ama artık istesem de alamam maalesef çünkü 309 a alınan forza da kontağı çevirince -40k yazacak.

• Beğen
Tepkiler: F54

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar