Sym Sym HD 200 i EVO

teşekkürler tata,öncelikle ilk başlarda çift far olayını bende sevmedim biraz joyrıde dan esinlenmişler ama işlevsellik mükemmel 10 üzerinden 10 verebilirim.şehir içi kullanımda çok iyi ama yeni kasa uzun yol içinde güzel olmuş,aynı gün içersinde neredeyse durmaksızın 400 km ye yakın yol yaptım hiçte yorucu olmadı ayrıca dediğiniz gibi büyük çaplı tekerlekleri sayesinde viraj dengesi çok güzel ve dengeli bide şuraya resim koyma işini becerebilsem bi türlü yapamadım

Bildiğim kadarıyla (adminler hariç) siteye foto yüklenemiyor, dışarıdaki bir fotoğrafa link verilebiliyor (imageshack vs.). Gerçi ben mesai saatlerinde göremiyorum zaten, iş yeri güvenlik duvarımız filtreliyor fotoğrafları. Görmek güzel olurdu motosikletinizin fotolarını.

İyi sürüşler dilerim.

bugün yolda giderken altında çin malı scooteri olan bi arkadaş el kol hareketleriyle durdurdu beni kenara çektim geldi,buyur abi hayırdır dedim, hello my friend sorry dedi meğer yabancıymış bizde ufak tefek bilgi vermeye çalıştık dilimizin döndüğünce,bu yeni kasa baya bi dikkat çekiyor sanki sorup inceleyen sayısı baya bi arttı bence albenisi yüksek bi motor sürüş zevki ayrı bi güzel insanın üstünden inesi gelmiyor ama bi ön cam taktırmam şart yoksa hastalanıcaz bu gidişle

Karşınızda yeni Sym hd200 :)

14_hd2-200pd.jpg

04_hd2-200pd.jpg

12_sixteen150-hd2200-cd.jpg

11_hd2-200pd.jpg

09_hd2-200pd.jpg

03_hd2-200pd.jpg

Kaynak:
http://www.cyberscooter.it/modelli/sym/redazione/hd2-200i_2.htm

bak ilk defa bu motoru çok beğendim
bu kasasıyla sym hd 200 alınır büyük tekerleri ve görüntüsü cezbedici

Arkadaşlar böyle bir alet alınır mı ?Tanıdık değil, ama bildiğim kadarı ile kronik sorun yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-gri-vade-farksiz-taksitlerle-136895915/detay

18.000 km yazmasına rağmen çok yorgun gözüyor. Koltuğun altındaki grenajlarda hd200 yazmıyor. Kuvvetle muhtemel boya var. Egsoz sacı yok.
Bak bu motor 45.000 kmde. Sen karşılaştır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-ceylanimi-satiyorum-144258875/detay
3.000 tl buna verileceğine bu paraya bakılıp sorunsuzsa bu alet alınır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-fiyat-dustu-145532093/detay

delantera-lateral.jpg

89104.jpg

sym-hd2-allo-y-symphony_18.jpg

SDC11863.jpg

Sym-HD2-06.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu yeni kasanın beyazı var bende,eski kasayı sattıktan sonra bunu aldım 2 aydır kullanıyorum sormak istediğiniz bi şey varsa cevaplayabilirim

Şükrü bey motorunuzun yakıt tüketimi, bakım aralıkları, son hızı, ara hızlanmaları hakkında bilgi verirseniz almayı düşünen arkadaşlara iyilik olur. Fiyat/performansı
Daha önce kullandığınız bir motorla da kıyaslarsanız daha somut bişeyler çıkabilir.

Yakıt tüketimi şu an 3 lt civarında yeni olması ve havanın soğuk olması da buna etken son hız olarak daha yeni olduğu için çok zorlamadım ama eski kasada135 de kesiciye girdi bide yeni kasada büyük bi ihtimal ısı müşürü var motor soğukken ne yaparsanız yapın 100 km yi geçmiyor bence motorun ömrü açısından olumlu bi özellik kıyaslama yapacak olursam onlarca motor eskittim bi honda dan ve yamaha dan daha sağlam bi motor isteyen olursa honda ve yamaha yla olan maceralarımı anlatabilirim

evet motorumuz yavaş yavaş açılmaya başladı bugün düz de 125 km hızı geçtik eski kasada 135 de kesiciye sokmuştum bakalım biraz daha açılsın uzun yolda test edeceğim tabi önce havaların ısınması lazım,enteresan olan böyle kaliteli ve güzel bi motorun böylesine az ilgi görmesi ama yeni kasa eskiye nazaran daha çok dikkat çekiyor trafikte ve park halinde soran sayısı bi hayli fazla,motorun 100-110 km hızlardaki sessizliği mükemmel sanki akıyor,bu yüzden izin günlerini sabırsızlıkla bekliyorum insan üzerinden inmek istemiyor

abi farın biri yanmıyor muhabbeti, deli ediyor beni,bu tür motorlarda niye tek far yanıyor ikisinin birden yanması mümkün mü,bunu herhangi bi oto elektrikci yapabilir mi

Selamlar. Foruma yeni üye oldum. Motosiklet konusunda hiçbir bilgi ve tecrübem yok. İlk motorumu almak için araştırma aşamasındayım ve kafam karmakarışık.
sym hd 200 boyut olarak bana uygun gibi. 185 boy, 95 kg ve 42 yaşında ilk kez motora binecek biri için uygun olur mu sizce?
sym hd200 'ün eski ve yeni modellerinin, dış görüntüsü dışında bir farklılığı var mı?
Asıl öğrenmek istediğim: 2006 model 15000 km de bir hd 200'ün ederi nedir? Sizce maksimum hangi fiyata alınırsa normal olur?
Motor tanıdığım birinde , uzun zaman önce ilan vermiş ama satılmamış. istediği rakam 4000 liranın biraz üzerinde. Kendisiyle henüz konuşmadım çünkü, onunla konuştuğumda ederi konusunda kafamda bir rakam olmalı.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

sayın piynst bey boyunuzdan dolayı sıkıntı yaşamazsınız,eski kasayla yeni kasa arasındaki fark sadece görsellikte değil süspansiyon sistemi ve frenlerinin geliştirilmesi ki eski kasada süspansiyon hem sertti hemde frenler özellikle arka fren sıkıntılıydı,bana sorarsanız bütçeniz uygunsa yeni kasayı kesinlikle alın derim,benimki şu an 3 bin km oldu kesinlikle pişman olmazsınız

Merhaba.Sym Hd200 kullanıcısı olarak seçiminiz iyi diyebilirim.Güçlü ve seri motoru dik yokuşlarda bile çok iyi.2006 larda karbüratörlü diye biliyorum benimki 2011 model injeksiyonlu ve yakıtı da çok iyi...2006 model yerine 1000-1500 lira daha verip 2011 model almanızı tavsiye ederim.Hatta sahibinden.com da 2013 gördüm 5750 tl ye İstanbulda.

sayın piynst bey boyunuzdan dolayı sıkıntı yaşamazsınız,eski kasayla yeni kasa arasındaki fark sadece görsellikte değil süspansiyon sistemi ve frenlerinin geliştirilmesi ki eski kasada süspansiyon hem sertti hemde frenler özellikle arka fren sıkıntılıydı,bana sorarsanız bütçeniz uygunsa yeni kasayı kesinlikle alın derim,benimki şu an 3 bin km oldu kesinlikle pişman olmazsınız

İlginiz için teşekkürler. Yeni kasadan kastınız çift farlı olanlar mıdır? 2012 model sıfır 6400'e satıyorlar; bunlar eski kasa mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar