- Konu Yazar
Selamlar arkadaşlar önceden konu açmıştım scooter'i yeni aldım kalkışlarda aşırı silkeleme titreme , düşük hızlarda giderken aşırı vibrasyon. Sağa sola dönüşte kalkış yaparken sanki arka taraf çıkıyor gibi hatta motor burçlarından bile şüphelendim o derece yani.
İnternette araştırdım , basit bir şekilde scooterların ortak özellikleri bir süre sonra kalkışta titreme silkeleme vs.. Sebebi debriyaj tasının içinde biriken toz , balatalara yapışıp parlak bir yüzey bırakan tozlar kavramayı engelliyor kaçırıyor .
Yenisi benim motorun 850 lira arka varyatör . Bu arada sökünce yeni olduğunu gördüm sevindim valla
) Evde yeteri kadar malzemem var fakat balataları kitlemek için varyatör aparatım yoktu bende aracı götürdüğüm samimi olduğum ustamın yanına gidip dükkanını kullandım sağolsun bu tarz işlerim için her imkanı sağlıyor. Kendim söktüm arka balatayı işte Debriyaj tasının içini güzelce zımparaladım , balatalarada biraz zımpara geçtim balata spreyi ile duruladım sonra güzelce hava tuttum içeriye biton balata tozu çıktı heryerden
buyurun resimde çektim bir iki tane , balataların durumu bana iyi geldi

İnternette araştırdım , basit bir şekilde scooterların ortak özellikleri bir süre sonra kalkışta titreme silkeleme vs.. Sebebi debriyaj tasının içinde biriken toz , balatalara yapışıp parlak bir yüzey bırakan tozlar kavramayı engelliyor kaçırıyor .
Yenisi benim motorun 850 lira arka varyatör . Bu arada sökünce yeni olduğunu gördüm sevindim valla
buyurun resimde çektim bir iki tane , balataların durumu bana iyi geldi