Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alınabilecek en iyi maxi scooterlardan biri.çok kaliteli,yakışıklı,özellikli manyak bir alet.arkasında suzuki var zaten.bendede var ondn.kesinlikle al bence kaçırma adını pek duymamaış olabilirsin ama çok kaliteli motosikletlerdir.
msj'nı işi bitirdikten sonra farkettim ama genede teşekkürler maslak Murat DENİZDEN aldım yarın akşam teslim alıcam 6400ytl inşallah Allah utandırmaz darısı diğer arkadaşların başina :queen: :queen: :queen:
önemli değil kardeş ama motoraii bak hayırlı olsun..site www.motana.com.www.sym.com.tw bunlar var arasan bulursun ama yakından incelemk daha ii arkadaşlar...resimlerde küçük görünüo ama bayaa büyük bi alet
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SYM gts 250 sahibi dostlar, şu arka çanta aparatı olayını çözen var mı aranızda? Ben aparat bulamıyorum, givi'nin sayfasında var gözüküyor ama çok çirkin.
Kendim Yapmayi Denicem En Azindan Orjinali Gelene Kadar Firmalarda Kendileri Birşeyler Uydurmayi Düşünüyor Zaten Ben çözersem haber
veririm Resmini gönderir beyenirseniz yardimci olmaya çalişirim
Siteyi Incelerken Gts 250 Ile Ilgili Yazilar Dikkatimi Cekti Ve Bu Konuda Goruslerini Bildiren Arkadaslarin Hepsinin Olumlu Bilgi Vermeleri Beni Cok Memnun Etti. Cunku Bende 2 Hafta Once Sym Gts 250 Aldim Ve Halen Kullaniyorum. Daha Henuz Rodaj Suresini Tamamlamadi (henuz 400 Km.'de) Rodajdan Sonra Performans Ve Surat Ile Ilgili Bilgi Sahibi Olabilecegim. Bu Konuda Tecrubeli Olan Arkadaslar Varsa Simdiden Bilgi Verirlerse Sevinirim.