SYM fiddle 200 i

Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum öncelikle böyle yararlı platform kuranlara çok teşekkür ederim ve şimdiden bana yardımcı olacak kişilere çok teşekkürler
Benim sorunum şu fiddle 200 i motorun ne yaparsam yapayım 100 km hızı geçmiyor ve özellikle yokuslarda çok bağırarak gidiyor yığılma söz konusu değil ama son sürat kesinlikle 100 km ye çok zorlanarak çıkıyor
Debriyaj yeni
Hava filtresi yeni
Dr.pulley baga yeni
Sebeb ne olabilir acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

Lütfen yardimm

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Ben sym nin sympony 200i modelini kullandım. Sizin sym niz ile aynı motora sahip. Normalde 100 km hızlara cok zorlanmadan çıkması lazım düz yolda. Hatta rüzgarsız havalarda 110-115 km lere kadar çıkabiliyor. Taktiginiz D. Pulley bagalar ın ağırlıkları orjinalleri ile aynı degilse motorunuzun dinamik lerini değiştirmiş olabilir. Orjinalleri takip birde öyle deneyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bunun yerine nmax 155 al kn filtre ve dr pulley ile 130 km ye ulaşıyorsun,

fiddle bu kadar para harcama bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

dr pulley hafif taktıysan bu durum olur

Orijinali kaç gram bilmiyorum ama benim taktiğin bagalar 12.5 Gr

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Aslında dediğiniz doğru fiddle bu kadar para harcamak biraz mantıksız beni tek cezbeden yakışıklı bir motor olması ama motorda gitmeyince yapacak bir şey yok satmak en iyi çare heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dr pulley büyük ihtimal nmax e olur ya abi yakışıklı deme nmax bin de titreşimdir motorla tanış, ayrıca o motorun misketleri 12,5 gr değildir bence

https://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/187849-dr-pulley-baga-kullanan-var-mi.html

hakkı bu motorlar için 10,5 gr önermiş sen neden 12,5 gr taktın benim xmax a 12 gr taktım?

yinede uygun nmax bulursan nmax al sen 155 cc nmax 200 cc fiddle tokatlar tokatlıyor zaten

12,5 gr nmax a takarsan hantallaşır videoldaki ağırlığı tak titreşim ve tork daha iyi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar