sym fiddle 2 mi kymco agility 125 mi

Merhaba Arkadaşlar,

Kız arkadaşımla kendimizde bir scooter almayı düşünüyoruz.Sym fiddle 2 ile kymco agility arasında kaldık.Acaba kalite, yakıt ve 2 kişi binildiğinde performans olarak bu iki motordan hangisini önerirsiniz?Teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkisini de tavsiye etmem,Japon alın diyeceğim model yok haklısın.

Japon malı almayı tercih ederim fakat, 3500 tl civarlarında aynı özelliklerde japon scooter yok dediğin gibi.Honda beatlar güçsüz kalır ikimize,Suzuki zaten satmıyor,Honda ps 150 i var fakat 6 milyar fiyatı.:(

arkadaşım bütcesi uygun olsa zaten başka veya daha yuksek cc li bir motor bakarlar neden her konuda japon al kelimesi geciyo motorhocası lütfen yanlış anlama beni sana birşey demiyorum genelde hep bunları okuyorum da bugun patladım senin yazmanla bi alakası yok yanlış anlama lütfen
s1yahbeyaz arkadaşım sym kullanmadım hiç ama kymco yu kullandım güzel bir motor 100.000 de garanti veriyor sanırım

Marka olarak kymco ya güveniyorum fakat sym ye de aynı şekilde güvenebilirmiyim acaba merak ettiğim bu aslında , emin olsam direk sym fiddle almak istiyorum tipi hoşuma gidiyor.

walla kardeş sym hakkında fazla bilgim yok ama abimde agilty 125 vardı kaliteli sağlam makine tavsiye ederim:)

arkadaşım bütcesi uygun olsa zaten başka veya daha yuksek cc li bir motor bakarlar neden her konuda japon al kelimesi geciyo motorhocası lütfen yanlış anlama beni sana birşey demiyorum genelde hep bunları okuyorum da bugun patladım senin yazmanla bi alakası yok yanlış anlama lütfen
s1yahbeyaz arkadaşım sym kullanmadım hiç ama kymco yu kullandım güzel bir motor 100.000 de garanti veriyor sanırım

Patlayabilirsin ben dirayetliyimdir.:p

Japon niye tavsiye ettim arkadaş anladı sana da açıklayım.

Japon bozulmaz,paslanmaz,ses çıkarmaz,uzun ömürlüdür(sadece motor garantisi vermez),güvenilirdir,malzeme kalitesi yüksektir,ışıl ışıl parlar,ikinci eli her zaman(20 sene sonra bile)vardır,tasarımı eskimez...:wiinkk:

İnnova 125i:cat:

Son düzenleme:
Symlerin yedek parçası asırı pahalıydı,ama tasarım ve kalite bakımından güzel,kymco kendini kanıtladı sağlamlıkta.Aşağı yukarı 2side aynı ben olsam Sym alırım Fiddle 2 yi bi ara kendimde düşünmüştüm ama vaz geçtim:)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
sym de iyidir fakat kymco aglity ben kefilim güzel scooter sym de yedek parça sorunu yaşayabilirsiniz

Agility kullandım 2 kişi de baya bi gezdim seni hiç üzemez yokuşta çıkar düzlüktede basar gider ama sym hakkında en ufak bilgim yok sadece tipi güzel.

arkadaşlar sym fiddle çok iyi bir scooter emin olabilirsiniz ben 10.000 km oldu bi sıkıntısını görmedim.bazı kromajları iyi korumalısınız paslanabilir. arka ayak koyma yeri fazla narin dikkatli inip bindirmek lazım artçıyı. honda activa yamaha bws 100 çin montajı motorlar. bir cok parca da orda üretilio. japon markaları büyük segmentlerde bmw yi saymazsak 1 numara ama küçük motorlarda taiwan malları italyanların açık ara önünde gidiyor. sym kymco markaları çok kalitelidir honda activanın saç olan gövdesine yamaha bwsnin çatlayan oyuncak malzemesi plastigiyle mukayese etmeyelim. fiddle II 5.8 kilowatt yani 7.88 hp güç üretebilir. 10.2 beygir küllen yalandır ve pazarlama hilesidir sadece türkiyede vardır bu 10.2 hp ne hikmetse. sym fiddle 8 beygir civarı nostaljik ve kymco gibi gazı köklemeyi gerektirmeyen kalitede gaz koluna sahip bir scooterdır. gözünüz kapalı alabilirsinz. rodaj döneminde filtreden ses gelebilir. bakım yapıldıgında gececektir ve rodaj sonu daha verimli bir makineniz olacagı kesindir. tekeriniz herzaman yere bassın(en azından biri):)))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 ----------

ayrıca sym fiddle izmirde motoran firması işbirliği ile birleştirilmektedir . parçaları kalitesine göre uygun fiyatlıdır ve her an temin edilebilmektedir. 2011 modellerinde enjeksiyon sistemi ile 4400 gibi bir satış fiyatı sunacaklar. satarmı bilinmez bu kadar cok ama eminim vespa severlerin tercihi olacaktır yine fiddle II.

Arkadaşlar merhaba,

Fiddle 125 aldım. Ancak aynalarının görüş açısının oldukça küçük olduğunu düşünüyorum. Bu konuda dah önce yazılan görüşleri de okuma fırsatı buldum. Boyum 1.83. Ricam aynaları nerede değiştirme vb konularda destek bulabilirim. Aldığım yetkili servis çözüm üretemedi. Şimdiden teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Patlayabilirsin ben dirayetliyimdir.:p

Japon niye tavsiye ettim arkadaş anladı sana da açıklayım.

Japon bozulmaz,paslanmaz,ses çıkarmaz,uzun ömürlüdür(sadece motor garantisi vermez),güvenilirdir,malzeme kalitesi yüksektir,ışıl ışıl parlar,ikinci eli her zaman(20 sene sonra bile)vardır,tasarımı eskimez...:wiinkk:

İnnova 125i:cat:

Hocam vatandaş scooter diyo.Dikkatinizi çekerim.Japon bozulmaz ses çıkarmaz falan övgüler yağdırmışsınız ama konu scooter olunca tam tersi bir durum söz konusu.Şimdi ben burda japon scoterların sorunlarını yazmıyayım sonra tartışma çıkıyo.Scooterın uzmanı kymco , sym ve italyanlardır.Arada japonlar da tek tük sorunsuz scooterlar yapsa da geneli sorunludur.

Ben geçen yıldan beri eşimle birlikte Fiddle'mla geziyorum gayette memnunum. Fiddle'larla ilgili tek sıkıntının paslanma olduğu kannatindeyim. Egsoz ve krom kaplı aynalar paslanmaya meyilli. Onun dışında eşimle birlikte dağ tepe gezdik tık demedi, Çorlu'dan Ayvalık'a kadar gittik en ufak sorun yaşamadık(Çanakkaleli çılgın araç kullanıcıları hariç:) ) Kymco hiç kullanmadım ama bende zamanında Fiddle'ın retro tabir edilen görüntüsünden etkilendiğim için almıştım.

Tavsiye niteliğinde değilde kişisel beğeni olarak(yazmam lazım dayanamadım:p ) kymco like'ın dizaynı vespanın harika bir şekilde yorumlanmış hali ve orjinal vespalardan bile daha hoş dizayn edilmiş bence:rendeer: fidle ise like tan ufak olmamasına rağmen cizgilerinden olsa gerek fotoğraflarda ve park halinde daha ufak duruyor..

like tan 2. elde 2-3 tane bile zor bulunurken fiddle ise 30-40 tane bulmak mümkün:cat: bununda sadece kymconun fiyatlarının aşırı fahiş olmasından kaynaklandığı açık. keza sym modellerindede bu böyle ama fiddle modelini agilty fiyatına pazarlayınca bu şirin scooter baya tutuldu

benim tercihim kesinlikle daha başarılı bi vespa yorumu oldugu için like- bir buçuk hp cik fazlasıda var- ama satışlarının yerlerde sürünmesi 2009-2010 yılındaki liste fiyatlarıyla hiçde tesadüf değil:farao:

bende sym fiddle II de kaldım. Dizaynı filan çok hoş biraz araştırma şansım oldu. Soruyorum hiç bir sıkıntısı yok diyorlar kaliteli herşeyi yerli yerinde başarılı iş çıkarmışlar.Vespa dan daha tatlı duruyor kişisel görüşüm. Bu konuda sym Fiddle II 'si olan arkadaşlarımız resim fotograf biraz daha detaylı bilgiler paylaşırsa çok memnun olurum.Herkese dikkatli sürüşler tekeriniz düz bassın. :)

Şu fiddle bir tek bende sorun yaptı heralde.İlk 500 km de 2 kere yolda kaldım.Çöldeki bedevi ben miyim yoksa?.:queen:Servisi değiştirdim bakalım başka servise kontrol ettiricem artık.
Buyrun bu da fotoğrafı.
thov.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar