- Konu Yazar
arkadaşlar sym fiddle 2 scooter'ine gül gibi bakacak biri için alınası bir motor mu
gül bakmaktan kastım
hor kullanmamak ona sanki bir bebek gibi bakmak (hani olur ya yaşlı amcalar bir arabası vardır onların her gün evinin bahçesinde ona bakar temizler vs. :cat::cat
yada motorunuzun ilk gününü düşünün nasıl bakıyordunuz işte o şekilde her gün bakmak :rendeer::rendeer::rendeer:
neden motor istediğimi sorarsanız da
okula gidip gelmek arada bir deniz kenarında gidip gelmek yani keyif için
ilk önce cbr 125 r düşündün ama fiyatını nedeniyle vazgeçtim (2. el almam sıfırı da 7000 tl)
o yüzden şirin bir scooter almaya karar verdim. (not:şirin)
bide hani olur ya vazgeçerim bu motordan 2,500-3,500 arası (esne yemez ama yinede söylersiniz düşünürüm)
scooter önerilerinizde olur ama öncelik bu motor.
gül bakmaktan kastım
hor kullanmamak ona sanki bir bebek gibi bakmak (hani olur ya yaşlı amcalar bir arabası vardır onların her gün evinin bahçesinde ona bakar temizler vs. :cat::cat
yada motorunuzun ilk gününü düşünün nasıl bakıyordunuz işte o şekilde her gün bakmak :rendeer::rendeer::rendeer:
neden motor istediğimi sorarsanız da
okula gidip gelmek arada bir deniz kenarında gidip gelmek yani keyif için
ilk önce cbr 125 r düşündün ama fiyatını nedeniyle vazgeçtim (2. el almam sıfırı da 7000 tl)
o yüzden şirin bir scooter almaya karar verdim. (not:şirin)
bide hani olur ya vazgeçerim bu motordan 2,500-3,500 arası (esne yemez ama yinede söylersiniz düşünürüm)
scooter önerilerinizde olur ama öncelik bu motor.