Sym Far ampül tipi hangisi ? yardım

Arkadaşlar selamlar , iş çıkışı otoparkta motoru çalıştırıp refleksle farları yaktım 2 saniye sonra kapadım motor ısınsın dedim hemen aküden akım çekmeye başlamayalım .. Neyse çevirdim motoru yola çıkıcam parklar yandı kısalar yanmadı. Uzunlar yanıyor . Kısaları açıyorum röle sesi geliyor ama ampül yanmıyor , ampül kesti büyük ihtimal . İnternet sitesinden baktığımda far ekipmanlarında sadece h7 ampül gözüküyor başka bulamadım. Motorda 2 tane far ampülü var kısa ve uzun ayrı sizce ikiside aynı mı ? bilgisi olan varmı ona göre sipariş geçeyim

Motor Sym gts 250 2009 model eski tip farlı yani

Marka hakkında tam bilgim olmasada , genelde tek ampulde iki flament olup kısa uzun olmaktalar , emin olmaniz için ampulu sökün gövdesinde hangi değerlerde olduğu yazar , "h" tipinide görsel olarak karşılaştırirsiniz.

noz

Yanan ampulünü sök,wattına ve tipine bak,sanayiden aynısını al...

Marka hakkında tam bilgim olmasada , genelde tek ampulde iki flament olup kısa uzun olmaktalar , emin olmaniz için ampulu sökün gövdesinde hangi değerlerde olduğu yazar , "h" tipinide görsel olarak karşılaştırirsiniz.

Yanan ampulünü sök,wattına ve tipine bak,sanayiden aynısını al...

Motorun ön kafa grenajını komple sökmem gerekiyor . aynalar , ön siperlik , grenajda tüm sinyal ve sisler mevcut meşakatli bir kere sökmüştüm , acaba sökmeden el girermi alttan bilmiyorum denemem lazım :)) Ampül uzunkısa bir değil h4 değil yani daha ince bir ampülgibi geldi bana sökmek farz oldu sanırım

bende 2008 model puntonun tiplerini öğrenmek istiyorum sök tak yapmamak için sipariş verince tekrar takıcam çünkü

punto farın içinde tek ampül vardı sanırım eğer uzun kısa aynı ampüldeyse h4 tipli olması lazım puntonun. Benim araç getz h4 tipli punto da aynı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar