Sway 606

Sway alıp hayatını riske etmenin sebebini öğrenebilir miyim? MT-125 gibi elit bir kullanıp çin malı merdiven altı kask kullanmak nie?

Sway alıp hayatını riske etmenin sebebini öğrenebilir miyim? MT-125 gibi elit bir kullanıp çin malı merdiven altı kask kullanmak nie?

Yakınımda erimesi kolay,fıyatı butceme uygun, bayı gerekli imkanı sağladığı ve kardeş bu oldu dediğimde güveneceğim bır bayı dıye bırde tasarımını ve rengini seviyorum ve bu tıp kasklae hosuma gidiyor

Açıklamasında ''Ece 2205 Sertifikalı '' yazmakta.

Ece sertifikası varsa bence bir kask güvenlidir belli standartları sağlamıştır. Fakat her önüne gelen de ECE sertifikalı yazabilir. Bunun doğruluğunu öğrenmenin bir yolu var mıdır?

Vermem gereken karar şu ff396 dan guvenlık olarak farkı ne kadar fazla? Veya az? 430 tl diyor bayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sway 606 ABS plastik. Yani Polikarbonat dan daha kötü. ff396 ise fiberglass. Yani polikarbonattan kat kat daha güçlü... Ben Ls2'nin her yönden daha üstünn olduğu kararındayım...

Dayanamadım ff396 yı aldım hepsıburada uzerınden

Açıklamasında ''Ece 2205 Sertifikalı '' yazmakta.

Ece sertifikası varsa bence bir kask güvenlidir belli standartları sağlamıştır. Fakat her önüne gelen de ECE sertifikalı yazabilir. Bunun doğruluğunu öğrenmenin bir yolu var mıdır?

Üstüne NASA stickerı yapıştırırsam uzayda kullanılıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar