suzuki_k6 teker

okudugum bir kac sey bende merak uyandirdi.

"1000 lik kullaniyorsan ve kazara bile olsa tekere gelmediysen sende bir eksiklik var demis arkadas" hakikaten soruyorum, hic super sport kullanmadim, 1000lik touring kullandim, cruiser kullandim. Onlar da kisa sureler 1gun 2gun. uzun sure kullandigim en buyuk motor 850`lik. o da touring.

Bu super sport makinaya binince, 1000lik mesela. Insan gibi gaz acmanin, efendi gibi gazlamanin, (yavas sakin kullanmaktan bahsetmiyorum) sadece kalkislarda ve hizlanmalarda, sag elini kontrol altinda tutmaktan bahsediyorm, bu mumkun degil midir? en azindan iyice alisana kadar, bu kontrol mutlaka kacar mi elden? mutlaka tekere gelir mi bi sekilde bu arkadas???

biri aydinlatirsa sevinirim.

"1000 lik kullaniyorsan ve kazara bile olsa tekere gelmediysen sende bir eksiklik var demis arkadas" hakikaten soruyorum, hic super sport kullanmadim, 1000lik touring kullandim, cruiser kullandim. Onlar da kisa sureler 1gun 2gun. uzun sure kullandigim en buyuk motor 850`lik. o da touring.

Bu super sport makinaya binince, 1000lik mesela. Insan gibi gaz acmanin, efendi gibi gazlamanin, (yavas sakin kullanmaktan bahsetmiyorum) sadece kalkislarda ve hizlanmalarda, sag elini kontrol altinda tutmaktan bahsediyorm, bu mumkun degil midir? en azindan iyice alisana kadar, bu kontrol mutlaka kacar mi elden? mutlaka tekere gelir mi bi sekilde bu arkadas???

anlatıldığı kadar korkunç bişey değildir 1000cc super sport kullanmak. çünkü bunun nasıl olduğunu anlatanlar maalesef hiç kullanmamışlardır :)
elbette 1000cc hadi bırakın 600cc supersport makine doğası gereği hırçın tepkiler verir ama motosiklet kullanmayı bilen bi sürücü hayatında ilk kez 1000cc SS selesine bindiğinde hiç sorunsuz onu kullanır. Bakın dikkat edin limitlerinde kullanır demiyorum sadece kullanır, hızlanır yavaşlar viraja girer. Ama elbette tam peformans bi drag kalkışı yapamaz, yapmaya kalkarsa işte o zaman kontrolsüz tekere kalkmalar arkanın patinajdan kontrolsüz kalması gibi tedirgin edici şeyler yaşar ama her motorda olduğu gaz kolunu dikkatli kullanırsa, yüksek devirlerdeyken motor freniyle yavaşlıycam gibi fantazilere kapılmazsa sıkıntısız bi şekilde turunu tamamlar.

En basit ornek, Red line da vites atarken on tarafin hafiflemesi.
Bilmeyen bi vatandas binse ben redline vites aticam dese, ki genelde derler meraktan.
Motor dogal olarak arkaya basilcak onden hafifliyicek.
Buda bilmeyen bi vatandasin koltuga 2 cm geride oturmasi ile tek tekere donusucek. Yada ani bi anda gaza sonuna kadar yuklense makina direk tekere gelicek zaten.

Bana ara sira oluyor, ben istememe ragmen makina redline da vites atinca on kaldiriyor ozellikle viraj cikisinda yuksek devirde virajdan cikip gaz acinca on sahlaniyor.Bu olmasin diye millet dyno da bi dunya para veriyor guc bandini ayarlamak icin motorun.

chopperrider valla racinge binipte yavas gidenini daha gormedim zaten yavas gidicek sakin takilicak adam neden racing alsin bi dunya para vericek vergi vericek benzin desen ayri masraf lastikler 2000kmde bi biter yagi suyu dert.

Racinge binen adam hizi sevdigi icin biner, o gaz kolunuda acar.

chopperrider valla racinge binipte yavas gidenini daha gormedim zaten yavas gidicek sakin takilicak adam neden racing alsin bi dunya para vericek vergi vericek benzin desen ayri masraf lastikler 2000kmde bi biter yagi suyu dert.

Racinge binen adam hizi sevdigi icin biner, o gaz kolunuda acar.

Jubaa, haklısın, supersport sahibi olan bi kişi elbette hız yapacaktır. Ben satın almayıp sadece test eden ya da kısa bi süre kullanan kişi için söyledim yukarıda yazdıklarımı

Jubaa, haklısın, supersport sahibi olan bi kişi elbette hız yapacaktır. Ben satın almayıp sadece test eden ya da kısa bi süre kullanan kişi için söyledim yukarıda yazdıklarımı

Valla o konuda hakli olabilirsin.

Normal bi vatandas binse rahat bi sekilde kullanir, belki biraz rahatsiz gelir ama basmadigi surece sikinti yasamaz, katiliyorum sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar